Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Τα εβένινα Ζάρια, Ισαβέλλα Πρίτσα

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα εβένινα Ζάρια, Ισαβέλλα Πρίτσα

Σελίδες: 90
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 11  ευρώ
Κατηγορία:  Λογοτεχνία του φανταστικού
ISBN: 978-960-607-354-0




Κρατάτε στα χέρια σας τα «Εβένινα ζάρια», το παραμύθι του οποίου ο Θάνατος δεν αποτελεί το τέλος, μα την αρχή. Την αρχή για μια ζοφερή ιστορία αγάπης και μυστηρίου που κρατά σχεδόν μια αιωνιότητα. Ένα ταξίδι στο άγνωστο, που θα σας κάνει να μαντεύετε διαρκώς και να αναρωτιέστε για τη φύση της ζωής και το τι την ακολουθεί τελικά.
   Ποτέ η Λελέ δεν φανταζόταν πως ο Θάνατος θα την επισκεπτόταν μια βροχερή νύχτα, με σκοπό να πραγματοποιήσει μια της ευχή. Φέρνει μαζί του δύο εβένινα ζάρια, που κρύβουν ένα σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν. Οι δυο τους θα δοκιμάσουν την τύχη τους, καθώς θα βαδίσουν σε ένα δρόμο γεμάτο με όνειρα που μετατρέπονται σε εφιάλτες. Θα καταφέρει η Λελέ να επιβιώσει, καθώς το κουβάρι της μοίρας ξετυλίγεται μπροστά της, ή τα ζάρια θα την οδηγήσουν στον όλεθρο και το χάος;
   Μια ιστορία για το μοιραίο και το τυχαίο, τον έρωτα και τον πόνο. Διαβάστε τη μια νύχτα λίγο πριν ρίξετε τα ταρώ ή καθώς χαράζει η αυγή. Αν τολμάτε φυσικά.



 Η Ισαβέλλα Πρίτσα είναι πτυχιούχος του τμήματος ΦΠΨ, με ειδίκευση Ψυχολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και νυν φοιτήτρια στην κατεύθυνση ζωγραφικής, του Εικαστικού Τμήματος της ΑΣΚΤ Αθηνών. Έχει πτυχίο πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, ειδικού αρμονίας και αντίστιξης. Φοιτά παράλληλα στο ΠΜΣ Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το ΑΠΘ.
    Έχουν εκδοθεί συνολικά εννιά βιβλία της, ενώ έχει συμμετοχή και σε αρκετές ανθολογίες. Κυκλοφορούν:  «η ανατομία ενός καλλιτέχνη» και  «Αποσπερίτης» από τις εκδόσεις Ελκυστής, το «Carpe Noctem» από τις εκδόσεις Γλαρόλυκοι, «Το χρυσό κρεμμύδι είναι καλύτερο», «Η μικρή Άρκτος», «Δύο μικρά νομίσματα»,  «Sarabande», «H κατσαρίδα της άμμου» και «Tα εβένινα ζάρια» από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Συμμετέχει με διηγήματά της στις ανθολογίες:  «Αναζητώντας μιαν άλλη Γη» από Εκδόσεις Πηγή , «Epic, θρύλοι της φαντασίας, Ανθολογία ηρωικής φαντασίας », «Lockdown, Ανθολογία με ιστορίες τρόμου και φαντασίας» και «Η πτώση των Θεών ΙΙ, Ανθολογία διηγημάτων εμπνευσμένων από το έργο του Λαβκραφτ», «Larry Niven 2020», «Οι θρύλοι του σύμπαντος Χ» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Τέλος, συμμετέχει ως εικονογράφος στα «Η επόμενη μέρα-Everly#1» από Εκδόσεις Rising Star και « Άνθρωπος Εδώ» από Εκδόσεις Λιβάνη.
  Ιστορίες της υπάρχουν στο περιοδικό Nyctophilia και Γλαρόλυκοι και στο κανάλι Greg Audiobooks.









Σημεία πώλησης των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές σε Ελλάδα και Κύπρο



Τα βιβλία μας και το περιοδικό μας κυκλοφορούν σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν στο τοπικό σας βιβλιοπωλείο μπορείτε να τα παραγγείλετε στο βιβλιοπωλείο να τα φέρουν, και θα τα παραλάβετε άμεσα.
Άμα κάποιο βιβλιοπωλείο σας πει ότι δεν υπάρχει κάποιο βιβλίο, ρωτήστε σε άλλο βιβλιοπωλείο ή επικοινωνήστε μαζί μας. Όλα τα βιβλία μας που είναι ανεβασμένα στο βιβλιοπωλείο μας είναι διαθέσιμα άμεσα!

Κεντρική διάθεση για τα βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές:
Στείλτε με εμαιλ την παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!
Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110
universepaths@yahoo.com

Xονδρέμπορας για τα βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.
Αθήνα: Βιβλιοπωλείο ΠΑΡ ΗΜΙΝ, Τρικούπη Χαριλάου 11Α, Αθήνα, 10679
Τηλέφωνο: 2103802542

Προτεινόμενο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο:
Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Συμπαντικές Διαδρομές
Μπορείτε να αγοράσετε άμεσα όλα τα βιβλία και τα περιοδικά των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές! Κάντε την παραγγελία σας και θα σας αποστείλουμε άμεσα τα βιβλία με κούριερ!
https://www.universepaths.com/bivliopoleio




Προτεινόμενα σημεία πώλησης
[Κάποια από τα παρακάτω βιβλιοπωλεία δεν έχουν όλα τα βιβλία μας ετοιμοπαράδοτα αλλά μπορούν να φέρουν όποιο τίτλο ζητήσετε, αφού τον παραγγείλετε.]
Αθήνα:
1. Παρ ημίν - Χαρ. Τρικούπη 11
2. Ιανός - Σταδίου 24
3. Πρωτοπορία - Γραβιάς 3-5

Λάρισα:
1. Άνεμος -Κύπρου 47

Θεσσαλονίκη:
1. Ιανός - Αριστοτέλους 7
Λευκωσία:
1. Βιβλιοπωλείο Ελλάς - Ζήνας Κάνθερ 16
22451, 00357 22 679058
2. Parga,
Λεωφ,Τσερίου 94 Στρόβολος, τηλ. 22327740
3. Parga,
Λεωφ.Λάρνακος 56 Αγλαντζιά, τηλ. 22336011
4. Parga,
Αρχ.Μακαρίου Γ' Λατσιά, τηλ. 22485914
5. Parga,
Πανεπιστημιούπολη, τηλ. 22022876


Λάρνακα:
1. Parga,
Στρατηγού Τιμάγια 9, τηλ. 24668090


Πάφος:
1. Parga,
Αθηνών 8, τηλ. 26811130
2. New edition
1ης Απριλίου 8, 8011



Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ενημερώστε τα βιβλιοπωλεία ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2410-236110 και θα αποστείλουμε άμεσα τα βιβλία και το περιοδικό.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία!
Όλα τα βιβλία μας που βρίσκονται στον τρέχοντα κατάλογο μας και όλα τα τεύχη του περιοδικού μας κυκλοφορούν κανονικά. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε επικοινωνήστε με τις εκδόσεις μας. 2410-236110 ή στο email universepaths@yahoo.com
Αν κάποιο βιβλιοπωλείο, ειδικότερα σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, σας πει ότι τα βιβλία μας δεν είναι διαθέσιμα ή είναι εξαντλημένα αναζητήστε τα σε άλλο βιβλιοπωλείο και επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνικά στο 2410-236110 ή με email στο universepaths@yahoo.com για να μας αναφέρετε το γεγονός. Τα βιβλία μας κυκλοφορούν όλα κανονικά και είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.



Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο!
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
http://www.universepaths.com/
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/
universepaths@yahoo.com