Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Η μεγάλη επαναφορά: Μετά την πανδημία, Ντίνος Τανίτης

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μεγάλη επαναφορά: Μετά την πανδημία, Ντίνος Τανίτης

Σελίδες: 130
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή:  11 ευρώ
Κατηγορία: Πολιτική επιστημονική φαντασία  
ISBN: 978-960-607-361-8

 
Ένας νέος σκεπτόμενος ενεργός πολίτης, ο Μηνάς Κωστουλιανός και ο πολύ μεγαλύτερος φίλος του, ο Βίκτωρ Κυριόζος, που θα μπορούσε να είναι και μέντορας του, γνωρίζονται στην διάρκεια της πανδημίας ενώ βιώνουν τις πολλαπλές συνέπειες της, όπως όλοι οι άνθρωποι γύρω τους.
Με το τέλος της πανδημίας και την απαρχή της μετέπειτα εποχής, που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είναι ίδια με την πρότερη, αναρωτιούνται έντονα αν τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο.
Και τι είναι εφικτό να γίνει από εδώ και πέρα από τους ίδιους τους πολίτες, για να έχει ελπίδα το μέλλον τους, χωρίς να βασιστούνε ξανά σε ξεπερασμένα πολιτικά πρόσωπα και συστήματα, που ακόμη είναι νωπά τα τραγικά λάθη και οι σοβαρές ελλείψεις τους.
Διατρανώνουν πως οτιδήποτε νέο δεν μπορεί να χτιστεί με τα μπάζα του παλιού και προτείνουν κάποιες δικές τους πρωτότυπες προτάσεις για αποτελεσματικές λύσεις.
Ένα μοναδικό βιβλίο πολιτικής και κοινωνικής φαντασίας, που μπορεί να προβληματίσει πολλούς σκεπτόμενους πολίτες για τις επόμενες εκλογές!


Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης, όπου παραμένει μόνιμος κάτοικος.
Από το 2008 μέχρι το 2014 ήταν ελεύθερος επαγγελματίας-παραγωγός θεάματος, έχοντας ιδρύσει την ACANTHUS PRODUCTIONS. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς ένα πρόγραμμα ανοιχτού MBA. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα για δημιουργική γραφή, φωτογραφία, πωλήσεις, επιχειρηματικότητα, προσωπική ανάπτυξη.
Με τα έργα του επιδιώκει πέρα από απλή ανάγνωση για ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσω δυναμικών ιστοριών που συνδυάζουν φαντασία με ρεαλισμό, να δώσει τη δική του οπτική για όσα συμβαίνουν, να εμπνεύσει ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, να προτείνει κάποιες λύσεις για το μέλλον. Γιατί πιστεύει πως η σημερινή δημιουργική φαντασία μπορεί κάλλιστα να είναι αργά ή γρήγορα η αυριανή πραγματικότητα.
Είναι ερασιτέχνης φωτογράφος & αστρονόμος. Και οπλουργός αεροσκαφών, από την διετή θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία. Του αρέσει η γυμναστική με βάρη, οι πολεμικές τέχνες, το γράψιμο, το διάβασμα, το περπάτημα στη φύση, το καλό σπιτικό φαγητό και οι σπάνιοι πιστοί φίλοι.
Περισσότερες πληροφορίες για αυτό και τα υπόλοιπα έργα του, θα βρείτε στο προσωπικό του website: https://ntinostanitis.wixsite.com/ntinostanitis
 

Σημεία πώλησης των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές σε Ελλάδα και ΚύπροΤα βιβλία μας και το περιοδικό μας κυκλοφορούν σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν στο τοπικό σας βιβλιοπωλείο μπορείτε να τα παραγγείλετε στο βιβλιοπωλείο να τα φέρουν, και θα τα παραλάβετε άμεσα.
Άμα κάποιο βιβλιοπωλείο σας πει ότι δεν υπάρχει κάποιο βιβλίο, ρωτήστε σε άλλο βιβλιοπωλείο ή επικοινωνήστε μαζί μας. Όλα τα βιβλία μας που είναι ανεβασμένα στο βιβλιοπωλείο μας είναι διαθέσιμα άμεσα!

Κεντρική διάθεση για τα βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές:
Στείλτε με εμαιλ την παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!
Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110
universepaths@yahoo.com

Xονδρέμπορας για τα βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.
Αθήνα: Βιβλιοπωλείο ΠΑΡ ΗΜΙΝ, Τρικούπη Χαριλάου 11Α, Αθήνα, 10679
Τηλέφωνο: 2103802542

Προτεινόμενο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο:
Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Συμπαντικές Διαδρομές
Μπορείτε να αγοράσετε άμεσα όλα τα βιβλία και τα περιοδικά των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές! Κάντε την παραγγελία σας και θα σας αποστείλουμε άμεσα τα βιβλία με κούριερ!
https://www.universepaths.com/bivliopoleio
Προτεινόμενα σημεία πώλησης
[Κάποια από τα παρακάτω βιβλιοπωλεία δεν έχουν όλα τα βιβλία μας ετοιμοπαράδοτα αλλά μπορούν να φέρουν όποιο τίτλο ζητήσετε, αφού τον παραγγείλετε.]
Αθήνα:
1. Παρ ημίν - Χαρ. Τρικούπη 11
2. Ιανός - Σταδίου 24
3. Πρωτοπορία - Γραβιάς 3-5

Λάρισα:
1. Άνεμος -Κύπρου 47

Θεσσαλονίκη:
1. Ιανός - Αριστοτέλους 7
Λευκωσία:
1. Βιβλιοπωλείο Ελλάς - Ζήνας Κάνθερ 16
22451, 00357 22 679058
2. Parga,
Λεωφ,Τσερίου 94 Στρόβολος, τηλ. 22327740
3. Parga,
Λεωφ.Λάρνακος 56 Αγλαντζιά, τηλ. 22336011
4. Parga,
Αρχ.Μακαρίου Γ' Λατσιά, τηλ. 22485914
5. Parga,
Πανεπιστημιούπολη, τηλ. 22022876


Λάρνακα:
1. Parga,
Στρατηγού Τιμάγια 9, τηλ. 24668090


Πάφος:
1. Parga,
Αθηνών 8, τηλ. 26811130
2. New edition
1ης Απριλίου 8, 8011Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ενημερώστε τα βιβλιοπωλεία ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2410-236110 και θα αποστείλουμε άμεσα τα βιβλία και το περιοδικό.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία!
Όλα τα βιβλία μας που βρίσκονται στον τρέχοντα κατάλογο μας και όλα τα τεύχη του περιοδικού μας κυκλοφορούν κανονικά. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε επικοινωνήστε με τις εκδόσεις μας. 2410-236110 ή στο email universepaths@yahoo.com
Αν κάποιο βιβλιοπωλείο, ειδικότερα σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, σας πει ότι τα βιβλία μας δεν είναι διαθέσιμα ή είναι εξαντλημένα αναζητήστε τα σε άλλο βιβλιοπωλείο και επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνικά στο 2410-236110 ή με email στο universepaths@yahoo.com για να μας αναφέρετε το γεγονός. Τα βιβλία μας κυκλοφορούν όλα κανονικά και είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο!
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
http://www.universepaths.com/
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/
universepaths@yahoo.com