Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Οι Δίδυμες φλόγες και ο Θάνατος του Εγώ, Μαρίνα Σαβεριάδου

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Δίδυμες φλόγες και ο Θάνατος του Εγώ,
Μαρίνα Σαβεριάδου

Σελίδες: 40
Διαστάσεις: 18x13
Δέσιμο: Καρφίτσα
Λιανική Τιμή: 5  ευρώ
Κατηγορία:  Αισθηματικό, κοινωνικό
ISBN: 978-960-607-382-3





 
Σαν αετός πετώ πάνω από τους ήρωες, τις σκηνές και τα σύμβολα και αποκωδικοποιώ  εκείνα που δεν χωρούν μέσα στις λέξεις, εκείνα που αποκρύπτονται και εκείνα που επιμελώς αποσιωπούνται.  Αυτά που ανταλλάζονται σε κυτταρικό και ενεργειακό επίπεδο, την ώρα που εφάπτονται τα σώματα μας,  την ώρα που αναπνέουμε στον ίδιο ρυθμό, την ώρα που διαχέεται ανάμεσα μας η ενέργεια του ενός στον άλλο.  Αυτή η ανταλλαγή ενέργειας ξεκίνησε πολύ πριν συναντηθούμε, πολύ πριν αγγίξουν τα σώματα μας και συνεχίζεται και μετά που διαχωρίζονται τα τρισδιάστατα σώματα. Συνεχίζεται μέσα από τον νέο μας εαυτό που γεννήθηκε μετά την προσυμφωνημένη μας συνάντηση, με αλλαγές που δεν γίνονται αντιληπτές ή κατανοητές από τον νου. 
Είναι η αφύπνιση, η κοινή αναγνώριση, η αποκάλυψη, το δέος, η επιστροφή στο μηδέν! Είναι η κατάργηση του χρόνου, η κβαντική ένωση στο κέντρο του άναρχου πυρήνα, είναι η ώρα που μαζί αποφασίσαμε ότι θα κάψει ο ένας τον άλλο για να γεννηθούμε ξανά μέσα από την  κοινή τέφρα και θα είμαστε πλέον ένα, όπως ήμασταν εξ αρχής. 
Είναι ένας φόρος τιμής για ό,τι και όποιον μας κεντρίζει και μας ξυπνά από τον λήθαργο και φλέγει μέσα μας τον πόθο να ζήσουμε, να ερωτευτούμε και να αγαπήσουμε και πάλι.  Είναι ένας φόρος τιμής στην ανώτερη μορφή άυλου και πνευματικού έρωτα, της ψυχικής ένωσης. 
Η δίδυμη φλόγα μου ήρθε και πριν φύγει με ένα κέντρισμα ξύπνησε την ψυχή μου που μακάρια κοιμόταν, για να την περάσει στο επόμενο επίπεδο.


Η συγγραφέας γεννήθηκε στον Καναδά από μετανάστες γονείς, μεγάλωσε και ζει στην Κύπρο. Γράφει ποίηση, ελεύθερο κείμενο, άρθρα, διηγήματα και θεατρικά για το ραδιόφωνο. Εφτά θεατρικά της βραβεύτηκαν και μεταδόθηκαν από το ραδιόφωνο του ΡΙΚ. ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ, μονόπρακτο σε έμμετρο ρυθμό, έλαβε τιμητική διάκριση και το θεάτρο MODUS OPERANDI έλαβε το Β’ Βραβείο από την Ένωση Θεατρικών Συγγραφέων Κύπρου.
Τα παιδικά της θέατρα «Η Αφρικάνικη κούκλα» και το «Μια αλήθεια για τα παραμύθια» ανέβηκαν επί σκηνής το 2017 και 2018 αντίστοιχα με την παιδική ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου της Άντρης Κυριαζή «Παράθυρο Ανοιχτό».
Το 2019 εκδόθηκε η πρώτη συλλογή διηγημάτων «Memento Mori 11 μικρές μακάβριες ιστορίες», Συμπαντικές Διαδρομές, το οποίο συμπεριλήφθηκε στον τελικό κατάλογο με τα υποψήφια έργα για τα Κρατικά Βραβεία λογοτεχνίας (2019) στην κατηγορία Διήγημα / Νουβέλα. 
http://marinasaveriadouwriter.blogspot.com.cy/2010/11/writer.html
 

Σημεία πώλησης των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές σε Ελλάδα και Κύπρο



Τα βιβλία μας και το περιοδικό μας κυκλοφορούν σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν στο τοπικό σας βιβλιοπωλείο μπορείτε να τα παραγγείλετε στο βιβλιοπωλείο να τα φέρουν, και θα τα παραλάβετε άμεσα.
Άμα κάποιο βιβλιοπωλείο σας πει ότι δεν υπάρχει κάποιο βιβλίο, ρωτήστε σε άλλο βιβλιοπωλείο ή επικοινωνήστε μαζί μας. Όλα τα βιβλία μας που είναι ανεβασμένα στο βιβλιοπωλείο μας είναι διαθέσιμα άμεσα!

Κεντρική διάθεση για τα βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές:
Στείλτε με εμαιλ την παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!
Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110
universepaths@yahoo.com

Xονδρέμπορας για τα βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.
Αθήνα: Βιβλιοπωλείο ΠΑΡ ΗΜΙΝ, Τρικούπη Χαριλάου 11Α, Αθήνα, 10679
Τηλέφωνο: 2103802542

Προτεινόμενο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο:
Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Συμπαντικές Διαδρομές
Μπορείτε να αγοράσετε άμεσα όλα τα βιβλία και τα περιοδικά των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές! Κάντε την παραγγελία σας και θα σας αποστείλουμε άμεσα τα βιβλία με κούριερ!
https://www.universepaths.com/bivliopoleio






Προτεινόμενα σημεία πώλησης
[Κάποια από τα παρακάτω βιβλιοπωλεία δεν έχουν όλα τα βιβλία μας ετοιμοπαράδοτα αλλά μπορούν να φέρουν όποιο τίτλο ζητήσετε, αφού τον παραγγείλετε.]
Αθήνα:
1. Παρ ημίν - Χαρ. Τρικούπη 11
2. Ιανός - Σταδίου 24
3. Πρωτοπορία - Γραβιάς 3-5

Λάρισα:
1. Άνεμος -Κύπρου 47

Θεσσαλονίκη:
1. Ιανός - Αριστοτέλους 7
Λευκωσία:
1. Βιβλιοπωλείο Ελλάς - Ζήνας Κάνθερ 16
22451, 00357 22 679058
2. Parga,
Λεωφ,Τσερίου 94 Στρόβολος, τηλ. 22327740
3. Parga,
Λεωφ.Λάρνακος 56 Αγλαντζιά, τηλ. 22336011
4. Parga,
Αρχ.Μακαρίου Γ' Λατσιά, τηλ. 22485914
5. Parga,
Πανεπιστημιούπολη, τηλ. 22022876


Λάρνακα:
1. Parga,
Στρατηγού Τιμάγια 9, τηλ. 24668090


Πάφος:
1. Parga,
Αθηνών 8, τηλ. 26811130
2. New edition
1ης Απριλίου 8, 8011



Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ενημερώστε τα βιβλιοπωλεία ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2410-236110 και θα αποστείλουμε άμεσα τα βιβλία και το περιοδικό.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία!
Όλα τα βιβλία μας που βρίσκονται στον τρέχοντα κατάλογο μας και όλα τα τεύχη του περιοδικού μας κυκλοφορούν κανονικά. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε επικοινωνήστε με τις εκδόσεις μας. 2410-236110 ή στο email universepaths@yahoo.com
Αν κάποιο βιβλιοπωλείο, ειδικότερα σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, σας πει ότι τα βιβλία μας δεν είναι διαθέσιμα ή είναι εξαντλημένα αναζητήστε τα σε άλλο βιβλιοπωλείο και επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνικά στο 2410-236110 ή με email στο universepaths@yahoo.com για να μας αναφέρετε το γεγονός. Τα βιβλία μας κυκλοφορούν όλα κανονικά και είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.



Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο!
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
http://www.universepaths.com/
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/
universepaths@yahoo.com