Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

#smile_with_your_book! Διαγωνισμός φωτογραφίας βιβλίων από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές!


#smile_with_your_book!
Διαγωνισμός φωτογραφίας βιβλίων από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές!





#smile_with_your_(universepaths)book_ είναι το θέμα του πρώτου διαγωνισμού φωτογραφίας των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές, καλώντας τους/τις φίλους/ες αναγνώστες να στείλουν μία φωτογραφία τους μαζί με το αγαπημένο ή τα αγαπημένα τους βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις μία φωτογραφία μαζί με το βιβλίο ή τα βιβλία που έχεις από τις εκδόσεις μας και να μας την στείλεις στο email: evdoxiagrammenou24@gmail.com μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2014!!!!

~Μπορείτε να κοινοποιείτε και εσείς τις δικές σας φωτογραφίες για να συγκεντρώσετε όσα περισσότερα like μπορείτε για να έχετε περισσότερες πιθανότητες διεκδίκησης των δώρων μας!






____________

~Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο όσοι έχουν στην κατοχή τους βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Δεκτές θα γίνουν ΜΟΝΟ οι φωτογραφίες με βιβλία των εκδόσεων.
~Μετά το πέρας της τελικής ημερομηνίας υποβολής των φωτογραφιών και της ψηφοφορίας, οι τέσσερις (4) καλύτερες φωτογραφίες που θα πάρουν τα περισσότερα like θα κερδίσουν ένα πακέτο βιβλίων και περιοδικών από τις εκδόσεις μας, εντελώς δωρεάν. Μόλις αναδειχθούν οι νικητές θα ενημερωθούν από εμάς με email για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου.
____________

Οι φωτογραφίες θα δημοσιεύονται και στη σελίδα "Ομάδα συγγραφέων των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές" στο facebook ( https://www.facebook.com/UniversePathwaysAuthorsGuild?ref=ts&fref=ts )

____________

Τα δώρα μας είναι τα εξής:

* Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ θα πάρει δώρο τα βιβλία «Πέρα από την Γη των Θεών» του Αντώνη Πάσχου και «Δύναμη και Τιμή» της Ανθίππης Φιαμού. Θα πάρει επίσης δώρο το 10ο και το 14ο τεύχος του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές.

** Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ θα πάρει δώρο τα βιβλία «Ο γλυκασμός της ψυχής» του Στέλιου Κεσίσογλου και «Δύναμη και Τιμή» της Ανθίππης Φιαμού. Θα πάρει επίσης δώρο το 10ο και το 14ο τεύχος του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές.

*** Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ θα πάρει δώρο τα βιβλία «Πέρα από την Γη των Θεών» του Αντώνη Πάσχου και «Μπουρανί» της Παναγιώτας Σωτήρχου. Θα πάρει επίσης δώρο το 10ο και το 14ο τεύχος του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές.

**** Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ θα πάρει δώρο τα βιβλία «Ιστορίες επιστημονικής φαντασίωσης» του Δημήτρη Σπυρίδωνος και «Δύναμη και Τιμή» της Ανθίππης Φιαμού. Θα πάρει επίσης δώρο το 10ο και το 14ο τεύχος του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές.
_____________

Η συμμετοχή φυσικά είναι δωρεάν για όλους...



Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε καλή τύχη.

Η ομάδα των Συμπαντικών Διαδρομών


Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Καραγάτση 27, 41221
Λάρισα
Email: universepaths@yahoo.com