Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωρίστε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές!

Γνωρίστε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές!
Σας περιμένουν όλα τα βιβλία, τα περιοδικά και οι συλλεκτικές εκδόσεις του εκδοτικού μας ετοιμοπαράδοτα. Αποστολή σε μια εργάσιμη ημέρα με τα πιο φτηνά ταχυδρομικά!
Μάθετε για τις μεγάλες προσφορές μας. Κάθε μήνα θα υπάρχουν σε μοναδικές προσφορές, σαν βιβλία του μήνα, 4 διαφορετικά βιβλία! 
Λογοτεχνία του φανταστικού, λογοτεχνία, ποίηση, δοκίμια, λαογραφία, θέατρο, μουσικές βιογραφίες, παιδικά βιβλία. Ανακαλύψτε μέσα στα βιβλία μας αυτό που ταιριάζει και σε εσάς! 

Μπορείτε να βρείτε το βιβλιοπωλείο στην παρακάτω διεύθυνση:


Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αγοράστε τώρα όλα τα βιβλία μας και όλα τα τεύχη του περιοδικού μας από το Online βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα. 
Κάντε την παραγγελία τώρα και θα έρθουν τα βιβλία στην πόρτα του σπιτιού σας σε μερικές ημέρες με αντικαταβολή με το Ελληνικό ταχυδρομείο!

Μοναδική προσφορά από το βιβλιοπωλείο μας - Δωρεάν ταχυδρομικά έξοδα για αγορές βιβλίων από 15 ευρώ και επάνω μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. 

Γνωρίστε τώρα το βιβλιοπωλείο μας και τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε κάνοντας παράλληλα και τις αγορές σας για το καλοκαίρι. Κάνετε τις αγορές σας από το βιβλιοπωλείο μας και αν ξεπερνάνε τα 15 ευρώ και η πληρωμή γίνει με κατάθεση στην τράπεζα θα σας αποστείλουμε τα βιβλία με δωρεάν ταχυδρομικά έξοδα.