Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Γνωρίστε τα βιβλία λογοτεχνίας cyberpunk που έχουν εκδώσει οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές

  Γνωρίστε τα βιβλία λογοτεχνίας cyberpunk που έχουν εκδώσει οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, ο εξειδικευμένος εκδοτικός για τη λογοτεχνία του φανταστικού και εκδώστε και εσείς το δικό σας σήμερα!

Ελάτε και εσείς στην μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!

Μπορείτε να τα αναζητήσετε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.




Η μηχανή που έκλαιγε 
Η πρώτη Ελληνική cyberpunk ανθολογία με διηγήματα από Έλληνες συγγραφείς

Σελίδες:78
Λιανική Τιμή: 10  ευρώ

“I've seen things you people wouldn’t  believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time... like tears in rain... Time to die”
Blade runner

Σας ενθουσίασε το Matrix;
Αγαπάτε τα βιβλία του Philip Dick;
Λατρεύεται τον κόσμο του Blade Runner;
Ονειρεύεστε δυστοπίες, σκοτεινούς κόσμους, δίκτυα δεδομένων να τρέχουν μπροστά στα μάτια σας, πόλεις του μέλλοντος φωτισμένες με νέον πινακίδες και ποτάμια δεδομένων να κυλούν στους ουρανούς, ενώ περιθωριακοί τύποι, με μηχανικά μέρη, αναζητούν σε σκοτεινούς δρόμους μια ακόμα ντόπα δεδομένων;
Ονειρεύεστε τους ψηφιακούς θεούς του σκοτεινού νεο-διαδικτύου που αναζητούν την τυφλή πίστη σας;
Mega πολυεθνικές να πολεμούν ανελέητα μεταξύ τους για την παγκόσμια κυριαρχία, έχοντας αναλάβει την παγκόσμια εξουσία, εξαφανίζοντας τα εθνικά κράτη; Ζευγάρια cyborg, πιασμένα χέρι-χέρι να κοιτάνε την ανατολή του ήλιου μπροστά από μια πράσινη θάλασσα, ενώ πίσω τους λάμπουν τα νέον φώτα μιας ψηφιακής πόλης;
Αν τα λατρεύετε όλα αυτά, τότε αυτή είναι η σωστή ανθολογία για εσάς! 





Μπορείτε αγοράσετε άμεσα το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο μας στο παρακάτω link.
https://www.universepaths.com/product-page/%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B5-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-cyberpunk-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1




«Το σιδερένιο κιβώτιο»  του Στυλιανού Παπαδά 

Σελίδες: 124
Λιανική Τιμή: 12  ευρώ

Μια Cyberpunk δυστοπiα
Ένας άντρας βγήκε από ένα μεγάλο κτήριο κρατώντας ένα μεταλλικό κιβώτιο. Κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του. Έκατσε στη θέση του οδηγού και άφησε το κιβώτιο πάνω στη θέση του συνοδηγού.
Έπειτα, έβαλε μπροστά τη μηχανή. 
Καθώς οδηγούσε, άνοιξε το κομπιούτερ τού αυτοκινήτου και έβαλε την τοποθεσία που του είχαν δώσει στον χάρτη. Μετά, έβγαλε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και τράβηξε μια γερή ρουφηξιά. Μόλις εξαφανίστηκε όλος ο καπνός από το οπτικό του πεδίο, είδε στον καθρέφτη του ότι ένα άλλο μαύρο αμάξι τον ακολουθούσε. Επιτάχυνε αυτός, επιτάχυνε και ο άλλος. Έβγαλε για μια στιγμή το κεφάλι του έξω μήπως καταφέρει να δει ποιος ήταν ο άλλος οδηγός. Τότε, μέσα από τα φτερά του άλλου οχήματος, εμφανίστηκαν δύο πολυβόλα και άρχισαν να πυροβολούν. Έβαλε μέσα το κεφάλι του και κοίταξε το κιβώτιο δίπλα του.







«Στο ιστό της Πόλης»  του  Ντίνου Τανίτη

Σελίδες: 112
Λιανική Τιμή: 11  ευρώ

Μια Cyberpunk δυστοπiα
Σε έναν απροσδιόριστο χρόνο, που όμως μπορεί να μην είναι και τόσο μακρινό μέλλον, στον πλανήτη Γη πολλά έχουνε αλλάξει. 
Δεν υπάρχουνε πλέον χαραγμένα σύνορα να κόβουν καθέτως βίαια και απότομα σε κάποιο προκαθορισμένο σημείο τις υπάρχοντες οροσειρές & τις βαθιές κοιλάδες, τα μεγάλα ή μικρά ποτάμια, τους τεχνητούς αυτοκινητόδρομους και να διαχωρίζουν μεταξύ τους στους χάρτες τα διαφορετικά κυρίαρχα κράτη. Ούτε υφίστανται ξεχωριστές κυβερνήσεις εκλεγμένες όπως ξέραμε ως τώρα με δεδηλωμένη από το λαό εντολή να διαχειρίζονται την ανθρώπινη καθημερινότητα και τους τυχόν φυσικούς πόρους σε ξεχωριστούς τόπους. 
Εδώ και τώρα κυριαρχεί ο όρος “Πόλη”. Χώρος αχανής σε πλάτος και ύψος, τόπος διαμονής κι εργασίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.




Μπορείτε αγοράσετε άμεσα το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο μας στο παρακάτω link. 
https://www.universepaths.com/product-page/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82


Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Ο σύγχρονος, δυναμικός εκδοτικός οίκος για τη λογοτεχνία και την ποίηση του φανταστικού, την ιστορική φαντασία, την εναλλακτική ιστορία, το steampunk,  τη σύγχρονη λογοτεχνία και ποίηση, τη λαογραφία, το θέατρο, τη νουάρ λογοτεχνία, την αστυνομική λογοτεχνία, τα παραμύθια, την παιδική λογοτεχνία, την κοινωνική λογοτεχνία, τη μεταφυσική και για όλες τις σύγχρονες τάσης της λογοτεχνίας. 
Η λογοτεχνία επιστρέφει στην Ελλάδα, οι συγγραφείς επιστρέφουν στο προσκήνιο.
2410-236110

universepaths@yahoo.com
http://www.universepaths.com/
http://universe-pathways.blogspot.com/
http://www.universepaths.com/bivliopoleio
Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές
https://www.facebook.com/groups/universe.pathways 
https://www.facebook.com/autoekdosi
https://www.facebook.com/Logotexnikes.Lesxes.Tou.Fantastikou
https://www.facebook.com/UniversePathwaysMagazine
https://www.facebook.com/LarryNivenAwardsGr