Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Παρουσίαση στην τηλεόραση του βιβλίου «Αλέξανδρος και Σελήνη: Τα Παιδιά του Ήλιου», του Λεωνίδα Βασιλείου Μανιάτη

 Το νέο επεισόδιο της εκπομπής Ανάδειξέ το μπορείτε να το παρακολουθήσετε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στις 21.00 στο κανάλι Ε, την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, στις 20.30 στο ΑΛΕΡΤ και την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, στις 6:50 στο Plus Channel Κύπρου. 

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μέσω zoom, με την Holistic Life Coach, Βασιλική Γιακουμάτου, μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της εκπομπής, με χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την υλοποίηση των στόχων -που όλοι μας συνηθίζουμε να θέτουμε στην αρχή κάθε νέας χρονιάς- και τις προϋποθέσεις για να είναι οι στόχοι μας υλοποιήσιμοι. Ακόμα, θα ακούσουμε χρήσιμα tips για τη βέλτιστη διαχείριση του χρόνου την περίοδο του περιορισμού και της πανδημίας, αλλά και υποστηρικτικές συμβουλές για τη διαχείριση των  καταθλιπτικών συναισθημάτων, εξαιτίας του περιορισμού και της κοινωνικής απομόνωσης

Ακολουθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Αλέξανδρος και Σελήνη: Τα Παιδιά του Ήλιου», του συγγραφέα Λεωνίδα Βασιλείου Μανιάτη. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα εναλλακτικής ιστορίας, που ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία της ιστορικής φαντασίας, της Λογοτεχνίας του Φανταστικού. Μέσα από την ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου, το κοινό της εκπομπής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το συγγραφέα Λεωνίδα Βασίλειο Μανιάτη, τον ευφάνταστο και ευαίσθητο τρόπο γραφής του αλλά και το περιεχόμενο του αξιόλογου αυτού έργου.

Η εκπομπή ολοκληρώνεται με τη διαδικτυακή συζήτηση με τη νομικό, σύμβουλο γάμου και οικογένειας, Ολυμπία Μαρία Ποντίκη, η οποία μας συμβουλεύει πώς θα διατηρήσουμε την καλή μας ψυχολογία, τη μακρά αυτή περίοδο του εγκλεισμού και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, με την τήρηση μίας καθημερινής ρουτίνας, ενός προγράμματος ψυχοσωματικής άσκησης που θα μας κρατά σε εγρήγορση.