Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕ ΤΗΝ MrsPhantom ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Συμπαντικές Διαδρομές

 ΜΕ ΤΗΝ MrsPhantom 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Συμπαντικές Διαδρομές










Αγαπητή κυρία MrsPhantom, καλημέρα σας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούργιο σας βιβλίο από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, με τίτλο «Και τα φαντάσματα λένε ιστορίες». Πιστεύετε ότι έχει μια θεματική που μπορεί να συγκινήσει τους αναγνώστες;  

Απάντηση
Θα πω πως η αγωνία, η απελπισία και ο τρόμος είναι μια κατηγορία που συγκινεί τους λάτρεις του φόβου και του τρόμου οπότε ναι..



Κάντε παράθεση ένα απόσπασμα από το βιβλίο σας για να γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος το στυλ γραφής σας.
Απάντηση
《Παίρνω την κάμερα και συνεχίζω το περπάτημα. Η ομίχλη έγινε πυκνότερη. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη στην κάμερα, αλλά είναι αισθητή για τα μάτια μου. Τραβάω όσα περισσότερα μπορώ. Η μουντή γκριζο-μπλε ατμόσφαιρα, οι σκούροι κορμοί των δέντρων, τα νεκρά , ξερά φύλλα παρατημένα στο έδαφος και το κοντό γρασίδι δημιουργούσαν ένα τέλειο σκηνικό ταινίας θρίλερ.》



Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 5.30 και μετά θα κάνετε παρουσίαση τα βιβλία σας στις Όψεις του Φανταστικού στην Κοζάνη. 
Τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι που θα έρθουν εκείνη την ημέρα; 
Απάντηση
Να περιμένουν ανάλυση των ταινιών και άλλων μέσων που επηρέασαν τις ιστορίες αυτές, την ανάλυση των συναισθημάτων που σου προκαλούν καθώς και για την υπόθεση της εκάστοτε ιστορίας.




Πόσο   μεγάλη έρευνα κάνετε για τα βιβλία σας, ειδικότερα σε ότι έχει σχέση με συγκεκριμένες καταστάσεις, ιστορικές περιόδους και τεχνικές λεπτομέρειες;
Απάντηση
Προσωπικά έκανα μεγάλη ανάλυση και προσπάθησα να μεταδώσω όσο πιο πειστικά γίνεται τους πρωταγωνιστές μας και να τους τοποθετήσω με τρόπο που ισχύει και στην πραγματικότητα.






Πως ισορροπείται τις απαιτήσεις του να είστε συγγραφέας με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ζωής σας; 
Απάντηση
Δύσκολο κομμάτι αλλά γίνεται. Προσωπικά προσπαθώ συνέχεια να επινοώ ιστορίες μέσα στην καθημερινή ζωή και στο τέλος κρατάω αυτές που με εξιτάρουν περισσότερο. Προσπαθώ να γράφω σε εβδομαδιαία βάση αν και το ιδανικό θα ήταν να γίνεται καθημερινά.



Πως μετράτε την επιτυχία σαν συγγραφέας; 
Απάντηση
Για εμένα επιτυχία είναι όταν μου λένε πως τους άρεσαν αυτά που δημιούργησα και συζητάμε για την αγαπημένη τους και γενικά η υποστήριξη είναι αυτό που με κάνει να σκέφτομαι ότι ξέρεις, είμαι σε καλό δρόμο.




Πως βλέπετε τον εαυτό σας σαν συγγραφέα στα επόμενα χρόνια; 
Απάντηση
Χμ… θα ήθελα να με δω με περισσότερες ιδέες καθώς και να μπορώ να εκφράζω καλύτερα αυτό που θέλω να μεταδώσω. Σίγουρα θα ήθελα να έχω διαβάσει πολλά βιβλία τρόμου.

Σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Περιμένουμε να σας δούμε στο επόμενο φεστιβάλ των εκδόσεων μας το Λογοτεχνικό φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού για να παρουσιάσετε στους φίλους αναγνώστες τη δουλειά σας!
 Κάτι τελευταίο που θα θέλατε να πείτε στους αναγνώστες μας; 
Απάντηση
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που έφτασαν ως εδώ και ότι ανυπομονώ να τους γνωρίσω και από κοντά!




Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε άμεσα από το online βιβλιοπωλείο των εκδόσεων μας






Τα βιβλία μας και το περιοδικό μας κυκλοφορούν σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 
Κεντρικό σημείο διανομής και πώλησης στην Ελλάδα
Βιβλιοπωλείο ΠΑΡ ΗΜΙΝ, Τρικούπη Χαριλάου 11Α, Αθήνα, 10679
Τηλέφωνο: 2103802542
Κεντρικό σημείο διανομής και πώλησης στην Κύπρο
Parga,
Λεωφ,Τσερίου 94 Στρόβολος, τηλ. 22327740