Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ιστορίες επιστημονικής φαντασίωσης» του Δημήτρη Σπυρίδωνος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Ιστορίες επιστημονικής φαντασίωσης»
του Δημήτρη Σπυρίδωνος


Σελίδες: 160
Διαστάσεις: 21 x 14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 12.5 Ευρώ
Κατηγορία: Λογοτεχνία του φανταστικού, επιστημονική φαντασία  




Ένας συνηθισμένος άνθρωπος, ακόμη κι από σένα πιο συνηθισμένος, ω! αναγνώστη, έρχεται αντιμέτωπος με υπερκόσμιους επισκέπτες και με μια σαγηνευτική πλην θανάσιμη «ντίβα» από άλλο πλανήτη. Σώζει τελικά τη Γη, τον Γαλαξία, το Σύμπαν ή απλώς το τομάρι του;
Ένας ακόμη ήρωας της διπλανής πόρτας (έστω της παραδιπλανής) αφήνει τον εαυτό του να πέσει θύμα ερωτικού εκμαυλισμού από εκθαμβωτική καλλονή είτε από θαμβή (επιστημονική) φαντασίωση. 
Σε κάθε χρονική περίοδο, ο εργαζόμενος υπέφερε από την αυθαιρεσία της εξουσίας και της εργοδοσίας. Όταν ο αδικούμενος εργαζόμενος τυγχάνει να είναι ελαφρώς ενδεδυμένη πολεμίστρια της εποχής των μαγικών βασιλείων, η εξουσία ας πρόσεχε…
Ένας διαπρεπής ομογενής επιστήμων χειραγωγεί τον Χωροχρόνοσε κβαντικό επίπεδο  και γίνεται εξαιρετικά εύστοχος στο μπάσκετ και μόνον. 
Ένας υπόγειος (μεταφορικά), πλην τίμιος (κυριολεκτικά) τύπος, βρίσκεται στο δίλημμα: έρωτας ή χρέος και καθήκον. Η απάντηση προφανής, αλλά όχι και τόσο! 

Ο Δημήτρης Σπυρίδωνος συνέγραψε κείμενα βαρύτιμα, επαρκώς φανταστικά και τοιουτοτρόπως επιστημονικά, προς τέρψιν και γλυκασμό των αναγνωστών. Η επιστήμη θα τους συγκλονίσει, η φαντασία θα τους ενθουσιάσει και η φαντασίωση… σίγουρα δε θα τους αφήσει να πλήξου ούτε στιγμή. Δε θα τους αφήσει να πλήξουν καθόλου κατά το μακρύ ταξίδι στο παρόν ηλιακό σύστημα, γεμάτο με υπάρξεις θελκτικές, αιθέριες όσο και θανάσιμα επικίνδυνες. 

Προσδεθείτε και απολαύστε το! 


Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε όλους τους συγγραφείς!!!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com