Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτη ανακοίνωση επερχόμενων εκδόσεων των ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ στα αγγλικά


Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ


Δελτίο τύπου 9/92012

Πρώτη ανακοίνωση επερχόμενων εκδόσεων 
των ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ στα αγγλικά.
Οι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ είχαν από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους 2 βασικούς στόχους:

- Την έκδοση Ελλήνων συγγραφέων της λογοτεχνίας του φανταστικού και της λογοτεχνίας της επιστημονικής φαντασίας, έχοντας σαν ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο τα κείμενα τους, και το επίπεδο των κειμένων τους. Δημοσιεύσαμε μέχρι σήμερα πάνω από 200 κείμενα Ελλήνων συγγραφέων της λογοτεχνίας του φανταστικού και της λογοτεχνίας της επιστημονικής φαντασίας και θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. 

- Την προώθηση της Ελληνικής λογοτεχνίας του φανταστικού στον εξωτερικό, γιατί πιστεύουμε ότι δικαιούμαστε μια θέση στην διεθνή σκηνή της λογοτεχνίας του φανταστικού. Έχοντας αυτό σαν σκοπό εκδώσαμε μέχρι σήμερα 5 τεύχη του Universe pathways, της αγγλόφωνης έκδοσης του περιοδικού μας, μιας μοναδικής εκδοτικής προσπάθειας για τα Ελληνικά δεδομένα, και παράλληλα δημοσιεύσαμε κείμενα από δεκάδες ξένους συγγραφείς, από διάφορες χώρες, στην Ελληνική έκδοση του περιοδικού μας. Με την ευκαιρία των Βραβείων Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven, που διοργανώνονται από το περιοδικό μας, θα επανέλθουμε δυναμικά στην προβολή της Ελληνικής λογοτεχνίας του φανταστικού στο εξωτερικό με ειδικές εκδόσεις. 

Φίλοι Έλληνες συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού και της λογοτεχνίας της επιστημονικής φαντασίας ετοιμάστε τα κείμενα σας στα αγγλικά!!!
Θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.