Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μικρός διαγωνισμός συγγραφής για το 18 τεύχος


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους συγγραφείς για την μεγάλη συμμετοχή στον μικρό συγγραφικό διαγωνισμό για το 18 τεύχος του περιοδικού. 
Μέσα σε είκοσι ημέρες μας έστειλαν τριάντα συμμετοχές. 
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την στήριξη και την συμμετοχή και για το θάρρος και τον ενθουσιασμό που μας δίνεται και μας μεταδίδεται για να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική. 
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό που υπάρχει μία τόσο μεγάλη και ενεργή κοινότητα συγγραφέων του φανταστικού, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου. 

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο Facebook και στην σελίδα μας με μία ημέρα καθυστέρηση, στις 2 Μαΐου, το βράδυ. Οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από όσες υπολογίζαμε και αναγκαστικά χρειαζόμαστε μία ημέρα περισσότερο για να μπορέσουμε να τις αξιολογήσουμε όλες!!!

Ο σκοπός αυτού του μικρού διαγωνισμού ήταν να ενθαρρύνουμε τους φίλους συγγραφείς του φανταστικού, που είναι μαζί και αναγνώστες του περιοδικού, να γράψουν για να μας βοηθήσουν να προωθήσουμε την Ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού. Ο μοναδικός σκοπός μας, σαν συγγραφείς και εμείς οι ίδιοι, είναι η προώθηση της Ελληνικής λογοτεχνίας του φανταστικού. Δεν χρειάζεται να σας ξέρουμε, δεν χρειάζεται να ανήκετε κάπου, δεν χρειάζονται τελετές και συστάσεις για να σας δεχτούμε. Είστε όλοι καλοδεχούμενοι και ευπρόσδεκτοι σε κάθε εκδοτική προσπάθεια που κάνουμε. Η μοναδική προϋπόθεση είναι το κείμενο να είναι σε ένα καλό επίπεδο ώστε να μπορεί να εκδοθεί. Σας περιμένουμε όλους. Αυτό το περιοδικό δημιουργήθηκε από συγγραφείς και στηρίζετε μόνο από συγγραφείς και τους Έλληνες αναγνώστες φίλους της λογοτεχνίας του φανταστικού. 


Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε αυτός ο διαγωνισμός δεσμευόμαστε να τον επαναλάβουμε και για το 19 τεύχος και να αναπτύξουμε και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, για οτιδήποτε θελήσετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email του περιοδικού. 
universepaths@yahoo.com