Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Μικρός διαγωνισμός συγγραφής για το 18 τεύχος των ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ


Μικρός διαγωνισμός συγγραφής
για το 18 τεύχος των ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ


Το περιοδικό ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ θέλοντας να στηρίξει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες συγγραφείς του φανταστικού στο 18 τεύχος του, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού, θα κάνει ειδικό αφιέρωμα στην Ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού. Θα δημοσιευτούν 5 διηγήματα, μέχρι 1.000 λέξεις το καθένα, και 5 ποιήματα, μέχρι 9 σειρές το ποίημα. Και επιπλέον 1 άρθρο μέχρι 1.000 λέξεις, που να έχει σχέση με παιχνίδια φαντασίας. 
Όλα τα διηγήματα και όλα τα ποιήματα πρέπει να είναι καθαρά στον χώρο του φανταστικού (επιστημονική φαντασία, ηρωική φαντασία, τρόμος). Αν δεν έχουν στοιχεία του φανταστικού δεν θα αξιολογηθούν. 

Κάντε Like στην σελίδα του περιοδικού στο Facebook για να παίρνετε όλες τις ενημερώσεις για τον μικρό διαγωνισμό συγγραφής και στείλτε μέχρι στις 1 Μαΐου τα διηγήματα σας, τα ποιήματα και τα άρθρα στο email του περιοδικού

universepaths@yahoo.com

και θα επιλέξουμε τα καλύτερα για να δημοσιευτούν στο περιοδικό. Και την επιλογή θα την κάνουμε όπως συνήθως κρίνοντας μόνο την αξία του κειμένου και τίποτα άλλο γιατί η μόνη πρόθεση μας είναι να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους Έλληνες συγγραφείς του φανταστικού χωρίς να έχει σημασία άμα τους γνωρίζουμε ή όχι. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία επικοινωνήστε με το email του περιοδικού.

ΜΑΖΙ ΑΝΑΓΕΝΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.