Συλλεκτικές εκδόσεις
Κυκλοφόρησε η ειδική συλλεκτική έκδοση του βιβλίου «Στα χρόνια των πυραύλων» του Ray Bradbury, το πρώτο στην καινούργια σειρά βιβλίων «Αριστουργήματα Scifi – Collector’s edition»Οι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ έχουν την τιμή να ανακοινώσουν ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μια ειδική συλλεκτική έκδοση βιβλίου του Ray Bradbury, ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς στον κόσμο. Παράλληλα για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μια ειδική συλλεκτική έκδοση βιβλίου επιστημονικής φαντασίας βοηθώντας έτσι στην προώθηση του είδους στην Ελλάδα. Προσπαθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε να αναβιώσουμε και να ξαναδωντανέψουμε το ενδιαφέρον για την επιστημονική φαντασία στην Ελλάδα και θα θέλαμε για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους αναγνώστες, από κάθε μεριά και πόλη της Ελλάδας, για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν με την συμπαράσταση τους. 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε 10 μόνο αντίτυπα. Κάθε αντίτυπο θα έχει σκληρό εξώφυλλο και καινούργιο, διαφορετικό εξώφυλλο σε σχέση με την απλή έκδοση του βιβλίου. Στην τρίτη (3) σελίδα του υπάρχει χειρόγραφη αρίθμηση από τον εκδότη, που δηλώνει πιο από τα 10 βιβλία της έκδοσης είναι, και υπογραφή του συγγραφέα.
Μαζί με το βιβλίο θα διατίθεται πιστοποιητικό αυθεντικότητας που θα είναι και αυτό χειρόγραφα αριθμημένο από τον εκδότη. Επίσης θα διατίθεται σαν δώρο αφίσα με το εξώφυλλο του βιβλίου εκτυπωμένη σε μέγεθος Α3. Το βιβλίο, το πιστοποιητικό και η αφίσα θα βρίσκονται μέσα σε ειδικό box και θα αποστέλλονται όλα μαζί σε ειδική συσκευασία ώστε να μην υπάρχει και η παραμικρή περίπτωση ζημιάς κατά την ταχυδρομική αποστολή. 
Το box με το βιβλίο, το πιστοποιητικό και την αφίσα δεν θα διατίθεται από τα βιβλιοπωλεία αλλά μόνο από τον εκδοτικό μας. Έχουν τυπωθεί και θα διατεθούν στην αγορά μόνο 10 συλλεκτικά κομμάτια και θα κρατηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας στις παραγγελίες. 
Το κόστος πώλησης είναι 40 ευρώ. 
Τα ταχυδρομικά έξοδα, έξοδα συσκευασίας και έξοδα αποστολής για την Ελληνική επικράτεια είναι 7 ευρώ. 
Για πιθανή αποστολή εκτός Ελλάδας ζητήστε μας να σας υπολογίσουμε τα ταχυδρομικά έξοδα. 
Πώληση το μέγιστο 2 αντίτυπα ανά άτομο. 

Τα χαρακτηριστικά και η θεματολογία του βιβλίου:

Σελίδες: 296
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 40 Ευρώ
Κατηγορία: Επιστημονική φαντασία, ηρωική φαντασία, time travel, παράλληλες πραγματικότητες, τρόμος.

Δεκαεφτά επιλεγμένες ιστορίες τρόμου, φαντασίας και περιπέτειας από τον μεγαλύτερο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας της Αμερικής.

Η μαγευτική δύναμη του Ray Bradbury.
Μπορεί να σε κάνει να δεις πράγματα που δεν έχουν δει ποτέ ανθρώπινα μάτια…
να αισθανθείς πράγματα που δεν έχουν αισθανθεί ξανά πλάσματα με σάρκα και αίμα. Μπορεί να δημιουργήσει τόσο δυνατά οράματα που στην κυριολεξία χορεύουν μπροστά στα μάτια σου. Μπορεί να σε σπρώξει πίσω στις αρχές του χρόνου και τότε, ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση να σε πετάξει εμπρός στα απώτερα όρια του μέλλοντος. Μπορεί να σε κάνει τόσο έντονα μέρος των παράξενων κόσμων του που στην κυριολεξία ουρλιάζεις για να βγεις έξω.

Δεκαεφτά ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα από τον άρχοντα
του παράξενου και του πανέμορφου, συμπεριλαμβανομένης
και της κλασσικής ιστορίας «Πάγος και Φωτιά».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ RAY BRADBURY

- ένα τέρας από τα βάθη της θάλασσας
που ερωτεύεται μια σκερτσόζα σειρήνα ομίχλης.
- μια καταραμένη γη όπου οι άνθρωποι γεννιούνται,
ζουν και πεθαίνουν μέσα σε διάστημα οχτώ ημερών.
- ένα φανταστικό κυνήγι δεινοσαύρου, χιλιάδες χρόνια πίσω στον χρόνο.
- μια παράτολμη αποστολή για να συλλέξουν υλικό από τον ήλιο

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ