Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Ξαναζωντανεύοντας τον κόσμο, Ντίνος Τανίτης - Δελτίο τύπου και συνέντευξη

  Ξαναζωντανεύοντας τον κόσμο, Ντίνος Τανίτης - Δελτίο τύπου και συνέντευξη


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ξαναζωντανεύοντας τον κόσμο  του  Ντίνου Τανίτη

Σελίδες: 94
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή:  10 ευρώ
Κατηγορία:  Λογοτεχνία του φανταστικού, λογοτεχνία βιολογικού τρόμου, πανδημία, post apocalyptic
ISBN: 978-960-607-294-9



 
Ένα προφητικό βιβλίο. 
Μετά την πανδημία έρχεται η πυρηνική αποκάλυψη! 




Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο μιας θανατηφόρου πανδημίας που προκάλεσε διεθνώς το κλείσιμο οικονομιών, κοινωνιών, παύση δραστηριοτήτων κι απομόνωση κατ’ οίκον, η ζωή έδειχνε να ξαναβρίσκει την πρότερη κανονικότητα της. Μα η πανδημία είχε αφήσει πίσω της ανθρώπους τρομαγμένους, καχύποπτους, παγιδευμένους σε φοβίες, κάργα ατομιστές και οικονομικά καταστραμμένους. Τα μεγέθη των ανισοτήτων είναι δυσθεώρητα, τεράστια συσσώρευση πλούτου σε λίγους, και εκατομμύρια φτωχοί που πολλαπλασιάζονται. Η οργή ξεχειλίζει...
Ο πλανήτης σε αναβρασμό, γίνεται ένα πεδίο εμπορικών, κρατικών και γεωπολιτικών ανταγωνισμών, που επαναφέρουν τον πόλεμο μέχρι και την πυρηνική απειλή. Ώσπου αυτό που οι σκεπτόμενοι πολίτες ανά τον κόσμο φοβούνταν, έγινε! Όσα κέρδισε η ανθρωπότητα στους τελευταίους αιώνες της ιστορικής διαδρομής της, χαθήκανε σε κάποιους μήνες.
Μετά τα χτυπήματα δημιουργήθηκε μια απέραντη, εχθρική για κάθε ον, Καταραμένη Γη με κάποιες απομακρυσμένες  εστίες ικανές να φιλοξενήσουν ζωή. Σκόρπιες στον χώρο, στις άκρες του πλανήτη και πολύ δύσκολο να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, αυτές οι κλειστές περιοχές, που  επηρεάστηκαν λίγο ή καθόλου από τον πυρηνικό όλεθρο. Διακόπηκε εντελώς η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και σταμάτησε απότομα κάθε μονάδα παραγωγής του. Οι επιζήσαντες μόνο με εφαρμογές του ατμού μπορούσαν να  ξαναρχίσουν.
Σα να μην έφτανε η καταστροφή από τη ραδιενέργεια, με τις απανωτές εκλύσεις τεράστιων ποσών θερμότητας που συνοδεύουν τις πυρηνικές εκρήξεις, επιταχύνθηκε η υπερθέρμανση του πλανήτη. Η μόνη ήπειρος κατάλληλη για ζωή έγινε η μακρινή Ανταρκτική, μετά το λιώσιμο των πάγων.
Σε αυτό το μέρος σχεδίαζε μια νέα ζωή ένας ανήσυχος πατέρας για την 8χρονη κορούλα του και τους λοιπούς επιζήσαντες, βοηθούμενος από μια ομάδα επιστημόνων και λίγους φίλους.

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης, όπου παραμένει μόνιμος κάτοικος.
Από το 2008 μέχρι το 2014 ήταν παραγωγός θεάματος, ACANTHUS PRODUCTIONS.
Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς ένα πρόγραμμα ανοιχτού MBA. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής, φωτογραφίας, πωλήσεων, επιχειρηματικότητας, προσωπικής ανάπτυξης. Είναι ερασιτέχνης φωτογράφος & αστρονόμος. Και οπλουργός αεροσκαφών, από την διετή θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία. Του αρέσει η γυμναστική με βάρη, το γράψιμο, το διάβασμα, το περπάτημα στη φύση, το καλό σπιτικό φαγητό και οι σπάνιοι φίλοι.
Άλλα δικά του βιβλία από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές είναι:
Το κοινωνικό μυθιστόρημα ΝΩΡΙΣ ΕΦΥΓΕΣ ΘΕΙΕ, 2018.
Το Cyberpunk novel ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, 2019.
Το Vampire Erotica novel ΣΕΧΡΑΜΕΝΑΝΤ Η Αιώνια Ακόλαστη, 2019.
Το θρίλερ βιολογικού τρόμου NRWGOU virus-ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, 2020.
 
Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο!
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!
Κεντρική διάθεση για τα βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές:
Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα
2410-236110
universepaths@yahoo.com
 
Xονδρέμπορας για τα βιβλία των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.
Αθήνα: Βιβλιοπωλείο  ΠΑΡ ΗΜΙΝ 
Τρικούπη Χαριλάου 11Α, Αθήνα, 10679, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2103802542
Φαξ:2103813619
Προτεινόμενο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο:
Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Συμπαντικές Διαδρομές
Μπορείτε να αγοράσετε άμεσα όλα τα βιβλία και τα περιοδικά των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές από το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο!
https://www.universepaths.com/bivliopoleio

Κεντρικά σημεία διανομής των βιβλίων των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.
Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Συμπαντικές Διαδρομές
https://www.universepaths.com/bivliopoleio
Αθήνα: Βιβλιοπωλείο  ΠΑΡ ΗΜΙΝ 
Τρικούπη Χαριλάου 11Α, Αθήνα, 10679, ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2103802542
Φαξ:2103813619
Λευκωσία:
1. Parga,
Λεωφ,Τσερίου 94 Στρόβολος, τηλ. 22327740
2. Parga,
Λεωφ.Λάρνακος 56 Αγλαντζιά, τηλ. 22336011
3. Parga,
Αρχ.Μακαρίου Γ' Λατσιά, τηλ. 22485914
Λάρνακα:
Parga,
Στρατηγού Τιμάγια 9, τηλ. 24668090
Πάφος:
Parga,
Αθηνών 8, τηλ. 26811130

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο!
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
http://www.universepaths.com/
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/
universepaths@yahoo.com 









Η έσχατη φωτιά
ΜΕ ΤΟΝ Ντίνο Τανίτη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Συμπαντικές Διαδρομές



Αγαπητέ κύριε Τανίτη, καλημέρα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούργιο σας βιβλίο από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, με τίτλο «Ξαναζωντανεύοντας τον κόσμο». Κάθε χρόνο κυκλοφορούν άπειρα καινούργια βιβλία. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να προσθέσει το δικό σας βιβλίο; Για ποιο λόγο κάποιος να το επιλέξει για να το διαβάσει;  

Απάντηση

Με δυο λόγια, είναι ένα post apocalyptic βιβλίο φαντασίας, που δείχνει πως μπορεί να είναι το άμεσο μέλλον των ανθρώπων, αν δεν καταφέρουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους και ενεργήσουν σπασμωδικά και βεβιασμένα σε συνθήκες αυξημένης έντασης. Επιπλέον προτείνει τρόπους επιβίωσης και συνέχειας, αν δρώντας απερίσκεπτα πετύχουν τελικά να βιώσουν το πρώτο!


Επιλέξετε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το βιβλίο, που να εκφράζουν αυτό που θέλετε να μεταδώσετε στους αναγνώστες, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν πιο εύκολα τον κόσμο του βιβλίου σας.

Απάντηση

Ακολουθούνε μερικές παράγραφοι, κάποιες από την αρχή και κάποιες από το τέλος του βιβλίου, που μεταφέρουνε τη βασική ιδέα του βιβλίου. Φυσικά για να κατανοήσει τον κόσμο του βιβλίου, θα πρέπει να έχει διαβάσει και την πλήρη ιστορία ανάμεσα τους!

“Όταν η ανθρωπότητα κατάφερε να συνέλθει από την πρωτόγνωρη έκπληξη της πανδημίας και να κάνει ένα βήμα για την αντιμετώπιση της με τα πρώιμα εμβόλια, ήρθε το δεύτερο χτύπημα.

Όσα κέρδισε η ανθρωπότητα στους τελευταίους αιώνες της ιστορικής διαδρομής της, χαθήκανε σε κάποιους μήνες. Η ίδια εκείνη ανθρωπότητα που είχε περπατήσει στο φεγγάρι, είχε κατακτήσει τη γνώση των φυσικών νόμων, οδηγούνταν στην ψηφιακή 4η επανάσταση, προσαρμόστηκε στην τηλεργασία, ανακάλυψε τα κρυπτονομίσματα, είχε εξελίξει την τεχνολογία των μικρο-ηλεκτρονικών και ήταν στα πρόθυρα να οργανώσει εξερευνητική αποστολή στον Άρη.”

.....................................................
“Θυσιάστηκε για να περάσουν αλώβητα τον φυσικό κίνδυνο τα υπόλοιπα. Τέσσερα πλοία – κιβωτοί καταφέρανε να φτάσουνε στην Ανταρκτική.

Το σχέδιο ήταν να δημιουργηθεί κάπου στις ακτές της το πρώτο μεγάλο κι ασφαλές λιμάνι που θα υποδέχονταν τα πλήθη των εποίκων και μια πόλη υποδοχής. Οι έποικοι θα προωθούνταν κατά ομάδες στο εσωτερικό της, όπου τους άρεσε θα έπαιρναν γη για καλλιέργεια ή αναπαραγωγή ζώων και θα εγκαθίστανται στις πόλεις που θα χτίζονταν κοντά. Σιδηροδρομικό δίκτυο θα απλώνονταν για να ενώσει την καινούρια ήπειρο από άκρη σε άκρη σταδιακά. Η επέλεση των εποίκων θα συνεχίζονταν κατά κύματα, όπως θα κατέφθαναν καινούροι από τις μολυσμένες περιοχές. Με τον καιρό θα επεκτείνονταν ως το πιο απομακρυσμένο σημείο που προσφέρεται για εγκατάσταση κι ανάπτυξη ζωής. Οικογένειες θα δημιουργούνταν, παιδιά θα έδιναν νέα ζωή στον πλανήτη.

Κάποια μορφή κεντρικής διοίκησης, νόμου, οργάνωσης θα αποτελούσε την απαρχή ενός νέου κράτους δικαίου. Θα πρόσφερε ασφάλεια, ισονομία, παιδεία, εργασία, πρόνοια. Η τοπική βιοτεχνία και η βαριά βιομηχανία θα έπαιρναν μπρος να παράγουν πλήθος αναγκαία αγαθά, υλικά, προϊόντα, θα δημιουργούνται και θα προσφέρονται πολλές σταθερές θέσεις εργασίας. Οι χρηματικές συναλλαγές θα ξαναγίνονταν πάλι απαραίτητες. Κάποιος εντελώς καινούριος πολιτισμός δεν μπορεί, θα ξεπηδούσε και θα ανθούσε σε συνθήκες ευημερίας και σταθερότητας.
Η κατάκτηση του Νότιου Πόλου είχε ξεκινήσει...

Τα παιδιά των εποίκων και τα εγγόνια τους θα μπορούσαν κάποτε να επισκεφτούν τη γη της καταγωγής τους. Ίσως μερικοί απόγονοι θελήσουν να ξαναγυρίσουν μόνιμα πίσω, όταν ο παλαιός κόσμος καθαρίσει εντελώς από την πυρηνική και τις άλλες μολύνσεις που το πλάσμα άνθρωπος του κληροδότησε με το πέρασμα του από αυτόν.

Ένας ξαναζωντανεμένος κόσμος θα γίνονταν πραγματικότητα...  

Γιατί κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τον κόσμο με το αποτύπωμα του όσο ζει. Αυτή είναι η παρακαταθήκη του στις επόμενες γενεές.
Εκεί που τελειώνει η μέρα αρχίζει η νύχτα, εκεί που τελειώνει η νύχτα αρχίζει μια άλλη, μια καινούργια μέρα. Πάντα πρέπει να τελειώνει κάτι για να αρχίσει κάτι άλλο.”


Το βιβλίο εκδίδεται τώρα αλλά είναι εδώ και αρκετή μήνες που έχει ολοκληρωθεί και ετοιμάζονταν η έκδοση του. Τότε κανένας δεν περίμενε ότι η Ευρώπη θα βρίσκονταν σε πόλεμο, βέβαια ούτε περιμέναμε πριν από δύο χρόνια την κρίση του κορονοϊού. Γράψατε το βιβλίο γιατί θεωρούσατε σαν κάτι ρεαλιστικό ότι μετά τον κορονοϊό θα ακολουθούσε πόλεμος; Θεωρείτε το βιβλίο σας σαν προφητικό για τα γεγονότα που όντος ακολούθησαν τον κορονοϊό;


Απάντηση

Αν άλλαζα σήμερα τις πρώτες παραγράφους κι έβαζα ως αρχική αιτία τον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην χειρότερη εκδοχή του (πράγμα που δεν μπορούσα να ξέρω πριν κάποιους μήνες που το έγραφα), το υπόλοιπο post apocalyptic βιβλίο ισχύει αυτούσιο!
Εγώ επέλεξα τότε σαν αρχικη αιτία ένα άλλο πραγματικό γεγονός, από κείνα που ξέρω πως περιέχουν πάντα ταραχές, επεισόδια και συγκρούσεις, μα η πραγματικότητα που καλπάζει με ξεπέρασε στους λίγους μήνες που πέρασαν από την συγγραφή μέχρι την κυκλοφορία του βιβλίου. Το αποτέλεσμα όμως στην πιο ακραία του κατάληξη τελικά θα είναι το ίδιο, σε συνδιασμό με την περίοδο του κορονοιού που άλλαξε για τα καλά τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων κι εκτράχυνε τις αντιδράσεις τους σε κάθε πρόκληση ασήμαντη ή σοβαρή.

Ζούμε συγκλονιστικούς καιρούς και μέσα από πολλές προκλήσεις κυλάει η ζωή μας. Μέσα τέτοιες σε ασύμμετρες καταστάσεις η ανθρώπινη συμπεριφορά πληγώνεται, χάνει την ισορροπία της και γίνεται περισσότερο περίπλοκη, μέχρι τελείως απρόβλεπτη...

Περιγράψτε μας τους πρωταγωνιστές του βιβλίου. Τα ενδιαφέροντα τους και το πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση.  
Απάντηση

Βασικός πρωταγωνιστής είναι ένας πατέρας, που θέλει να έχει αύριο αυτός και η μικρή κόρη του. Σε ένα δυστοπικό περιβάλλον που άλλοι διαμόρφωσαν και αυτός καλείται να επιβιώσει και να ελπίζει πως θα ζήσει. Αφού πρώτα ξεπεράσει τους κινδύνους και τις προκλήσεις που η νέα πραγματικότητα έχει φέρει. Μαζί του στην προσπάθεια αυτή είναι ο πιο καλός του φίλος που αν και διαφορετικοί χαρακτήρες κατά βάθος τους ενώνει η κοινή μοίρα και κάποιοι τεχνικοί επιστήμονες που έχουν κάποιες λύσεις και χρειάζονται κάθε διαθέσιμη βοήθεια για να τις εφαρμόσουν. Τώρα που έφτασε η ώρα να υλοποιήσουν τις πρωτοποριακές ιδέες τους, έχουν τις ευχές και τις προσδοκίες όλων των ανθρώπων που μπόρεσαν κι επέζησαν, για ένα αισιόδοξο αύριο, με τη συνέχιση της ανθρώπινης ύπαρξης στην καταστρεμένη Γη




Πιστεύεται ότι η post apocalyptic λογοτεχνία είναι ένα σύγχρονο είδος που μπορεί να προσφέρει λύσεις στην ανθρωπότητα; Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό η Αμερικάνικη κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας σαν συμβούλους στο υπουργείο Άμυνας.
Απάντηση

Μια δημιουργική φαντασία έχει κάμποσες ιδέες να προσφέρει. Ιδίως αν συνοδεύεται από πρότερες τεχνολογικές γνώσεις του συγγραφέα, που βασισμένος σε αυτές κάνει μια προσπάθεια να προβλέψει ένα μέλλον κοντινό ή μακρινό. Αυτό εξαρτάται και από ποιές και πόσες ιδέες που έριξε σε ένα κείμενο του, θα μπορέσουν να γίνουν εφικτές κι εφαρμόσιμες, με την βοήθεια των ειδικευμένων τεχνοκρατών κάθε τομέα και την απαραίτητη πολιτική υποστήριξη κυβερνήσεων από ανοιχόμυαλους  & πραγματικά προοδευτικούς ανθρώπους.

Καλά θα κάνουν οι κυβερνήσεις του κόσμου, ιδίως εδώ στην Ελλάδα που δεν έχουμε και πληθώρα συγγραφέων που αναρρωτιούνται για το μέλλον. Να λάβουν υπόψιν τους την επιστημονική, πολιτική, κοινωνική φαντασία, να συμβουλεύονται κατά καιρούς τέτοιους, να βάζουν τους πιο ειδικούς επιστήμονες να διερευνούν κάποιες εφαρμογές της και να τολμούν να υλοποιήσουν όσες τους λένε και τους προσφέρουν κάτι...

Συγκεκριμένα, θα βρούν ενδιαφέρον να κοιτάξουν σοβαρά το βιβλίο μου πολτικής φαντασίας “ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ” πριν προχωρήσουν στην διενέργεια των επόμενων εκλογών. Το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, ούτε ξέρω πότε θα γίνει αυτό κι αν προλάβει την τάχα αιφνιδιαστική(;) προκήρυξη τους. Ας το αναζητήσουν από τον εκδότη αν θέλουν να είναι προετοιμασμένοι...

Να αντιγράψουν παραγωγικά αυτή την κίνηση της Αμερικάνικης κυβέρνησης, αντί να υπακούνε πρόθυμα μόνο τις εντολές της. Ξέρουν αυτοί! Ας μην αγνοούν κάποια βιβλία του είδους και τους συγγραφείς τους για έξτρα συμβουλές πάνω σε μια ανθρώπινη κουβέντα μαζί τους. Ανθρώπους που είναι εκεί έξω στον κόσμο και την ζωή, πιάνουν τον παλμό και τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του αφανούς λαού. Μη βασίζονται αποκλειστικά στο άβουλο πλήθος των κομματόσκυλων τους, ούτε στα γελοία κουστουμάκια που ευδοκιμούν σε σκοτεινούς διαδρόμους και στοές. Μόνο σε γκάφες τους οδηγούνε τέτοιοι, έχουν κάνει πολλές ήδη!


Ο κορονοϊός και ο πόλεμος σας έδωσαν την απαραίτητη, ίσως, έμπνευση και τα λογοτεχνικά καύσιμα για να αναπτύξετε τη γραφή σας;
Απάντηση

Ο πόλεμος ήρθε μετά και σίγουρα θα είναι πηγή έμνευσης μου για ένα μελλοντικό βιβλίο ρεαλιστικής φαντασίας για τις πολλάπλές επιπτώσεις του σε όλο τον κόσμο, που ελπίζω να μην επαληθεύσουν αυτό εδώ το βιβλίο κι αρχίσουμε από την αρχή, από την χρήση του ατμού πάλι, την τεχνική μας εξέλιξη.
Η πανδημία πέρα από έμπνευση για 3 βιβλία που τώρα υλοποιούνται, μου έδωσε αρκετό καιρό να ανασυγκροτηθώ, να βελτιώσω τον τρόπο συγγραφής που ως τώρα ακολουθούσα, να δοκιμάσω νέες τεχνικές που κρατούν τον αναγνώστη και κείμενα που αφήνουν κάτι στο τέλος σε όποιον/α τα ολοκληρώνει. Αυτό θα το διαπιστώσουν στα επόμενα βιβλία μου, αν έχω ισχυρό κίνητρο να συνεχίσω να γράφω. Ένα από τα λίγα καλά της κλεισούρας που έφερε μαζί της κι ακόμη δεν απαλλαγήκαμε!

Τα τελευταία δύο χρόνια ο κόσμος άλλαξε με τρόπο που δεν περιμέναμε με πανδημίες και πολέμους δημιουργώντας ένα σκοτεινό μέλλον για την ανθρωπότητα. Πιστεύεται ότι η λογοτεχνία του φανταστικού σαν λογοτεχνική δύναμη ανατροπής μπορεί να δώσει διέξοδο στα όνειρα των ανθρώπων; Εσείς πως βιώνετε όλες αυτές τις καταστάσεις;
Απάντηση

Πάντα οι άνθρωποι θα ονειρεύονται αγκαλιά με ένα βιβλίο ή μια ταινία που βασίστηκε σε ένα τέτοιο. Ειδικά η λογοτεχνία του φανταστικού, εκείνη που κάνει μια προσπάθεια να δει το μέλλον και πως θα το βιώσουν όσοι ζούνε τότε, προετοιμάζει για συνθήκες ή καταστάσεις που δεν είναι απίθανο να πραγματοποιηθούν. Εκούσια ή ακούσια των πολλών...
Η δική μου γνώμη είναι αυτή που πιστέυω ότι επιγραμματικά εκφράζει και την πλειονότητα του κόσμου:
Οι άνθρωποι θέλουν ειρήνη και ησυχία να ζήσουν και να δημιουργήσουν. Οι τρελοί και οι άπληστοι θέλουν πόλεμο. Μακάρι η ειρήνη να νικήσει την ανθρώπινη τρέλα και απληστία!


Σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Ελπίζουμε να μπορέσουμε σύντομα να οργανώσουμε Όψεις του Φανταστικού και να παρουσιάσετε το βιβλίο σας σε κοινό. Κάτι τελευταίο που θα θέλατε να πείτε στους αναγνώστες μας;

Απάντηση

Κι εγώ θάθελα πολύ να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί από κοντά ζωντανά σε κάποια ενδιαφέρουσα & πολυπληθή τέτοια εκδήλωση, όπως γινόταν προ κορονοιού που μας ανέτρεψε το πρόγραμμα τα τελευταία χρόνια. Μέχρι να γίνει αυτό, σας προσκαλώ να γνωρίσετε το νέο μου website

https://ntinostanitis.wixsite.com/ntinostanitis

από όπου μπορούμε να είμαστε σε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε, να βρείτε ότι  χρειάζεστε να ξέρετε για μένα και τα ως τώρα έργα μου, να μαθαίνετε τα νεώτερα μου και να επικοινωνείτε μαζί μου για ότι θέλετε. Εξερευνήστε το, αξίζει...
Να φροντίζετε τον εαυτό σας, να ψάχνετε για στιγμές ευτυχίας, να είστε όλο και καλύτερα!