Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Θρύλοι του Σύμπαντος ΙΙ


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους για την μεγάλη συμμετοχή στους Θρύλους του Σύμπαντος ΙΙ, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη τους.
Το αρχικό μεγάλο στοίχημα το κερδίσαμε. Οι συμμετοχές είναι κατά πολύ πάνω από 50 και το βιβλίο θα βγει με την συμμετοχή 50 συγγραφέων, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός και αφού τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν πραγματικά τουλάχιστον 50 αξιόλογες συμμετοχές.  
Το δεύτερο μεγάλο στοίχημα είναι να δημιουργηθεί ένα βιβλίο που θα αφήσει την σφραγίδα του στην σύγχρονη Ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού και όχι μόνο και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα.

Η επιλογή των διηγημάτων θα γίνει μέχρι στις 15 Σεπτεμβρίου. Τότε θα ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των 50 συγγραφέων που θα συμμετέχουν στους Θρύλους του Σύμπαντος ΙΙ.
Μέχρι τότε για οτιδήποτε νεότερο μπορείτε να ενημερώνεστε από το group για τους Θρύλους του Σύμπαντος ΙΙ, στο Facebook, στο παρακάτω link

Από το group των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές στο Facebook, στο παρακάτω link

Και από την σελίδα των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές στην παρακάτω διεύθυνση.

Θα επικοινωνήσουμε τις επόμενες 2 εβδομάδες με όλους τους συγγραφείς χωριστά για να τους ενημερώσουμε και να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους.