Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, Βόλος

 Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, Βόλος



I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time... like tears in rain... 
Batty
Blade Runner


Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη μαζική συμμετοχή και προσέλευση στο Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού που διοργανώθηκε το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, στο Café Social, στον Βόλο. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς που ήρθαν για το φεστιβάλ από όλη την Ελλάδα. 
Θέλουμε να σας ευχαριστούμε όλους για τη μαζική και συγκινητική προσέλευση. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πιστεύουν και στηρίζουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν οι Συμπαντικές Διαδρομές για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας και της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Σας ευχαριστούμε όλους!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο φεστιβάλ στο Café Social και μίλησαν για τα βιβλία τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συγγραφείς Μάριο Φιλομανιώτη, Μάουρα Ρομπέσκου, Λεωνίδα-Βασίλειο Μανιάτη, την Ισαβέλλα Πρίτσα και τον Λευτέρη Ευαγγελινό που μίλησαν για τα προσωπικά τους βιβλία 
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του café social για τη φιλοξενία τους και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση από διάφορες θέσεις.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έγραψαν για το φεστιβάλ και το πρόβαλαν.  
Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να σας δούμε και στα επόμενα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στην Κύπρο! Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί στις 24 Φεβρουαρίου στην Φλώρινα, στις 6 το απόγευμα στο Black Duck.