Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Λογοτεχνικό φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού 2023 Φλώρινα, 24 Φεβρουαρίου

  Λογοτεχνικό φεστιβάλ 

Όψεις του Φανταστικού 2023 
Φλώρινα, 24 Φεβρουαρίου



I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time... like tears in rain... 
Batty
Blade Runner



Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη μαζική συμμετοχή και προσέλευση στο Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού που διοργανώθηκε την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, στο Duck, στην Φλώρινα. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του βιβλίου που γεμίζουν κάθε χώρο σε κάθε πόλη που κάνουμε το φεστιβάλ και παρουσιάζουμε τα βιβλία του εκδοτικού. Εσείς μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε. Και θα συνεχίσουμε σε κάθε πόλη της Ελλάδας και της Κύπρου!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τους συγγραφείς που ήρθαν για το φεστιβάλ από τη Φλώρινα, το Αμύνταιο και τη Λάρισα. 
Θέλουμε να σας ευχαριστούμε όλους για τη μαζική και συγκινητική προσέλευση. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πιστεύουν και στηρίζουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν οι Συμπαντικές Διαδρομές για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας και της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Σας ευχαριστούμε όλους!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο φεστιβάλ στο Dcuk και μίλησαν για τα βιβλία τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συγγραφείς Ισαβέλλα Πρίτσα και Κοσμά Κωνσταντινίδη που μίλησαν για τα προσωπικά τους βιβλία, την Έλενα Σίσιου και την Ιωάννα Παπαστεφάνου, που μίλησαν για τα βιβλία της Ισαβέλλας Πρίτσα και όλα τα παιδιά από το μουσικό σχολείο Αμυνταίου που διάβασαν αποσπάσματα από τα βιβλία της Ισαβέλλας Πρίτσα!
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Duck για τη φιλοξενία τους και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση από διάφορες θέσεις.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έγραψαν για το φεστιβάλ και το πρόβαλαν.  
Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να σας δούμε στα επόμενα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στην Κύπρο!