Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Το μεγάλο ερώτημα της Σοφίας Ζαρκαλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μεγάλο ερώτημα της Σοφίας Ζαρκαλή

Σελίδες: 380
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 13,50 ευρώ
Κατηγορία:  Λογοτεχνία του φανταστικού, μεταφυσικό
ISBN:  978-960-607-042-6





Ένα βιβλίο που θα κερδίσει κάθε αναγνώστη, γιατί, πολύ απλά, εισχωρεί στις πιο βαθιές σκέψεις και στους φόβους που ακόμη δεν ειπώθηκαν... 
Πού πηγαίνουν οι ψυχές όταν φεύγουν;  Κοίτα γύρω σου πιο προσεκτικά και νιώσε! Τέσσερις γυναίκες, με λάθος προορισμό, θα ανακαλύψουν την αληθινή πορεία τους, όταν ένα αυτοκινητικό δυστύχημα θα τις μεταφέρει σε έναν κόσμο άυλο και φανταστικό. Τέσσερις γυναίκες, με διαφορετικό παρελθόν και ηλικίες, θα βρεθούν τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο.  Σημείο θανάτου και αυτογνωσίας.  Έτσι θα μπορέσουν να δώσουν πραγματική ζωή σε άλλους ανθρώπους, διορθώνοντας λάθη που παράκαμψαν όταν βρίσκονταν εν ζωή.  Δύο οικογένειες ενώνονται με μια αγάπη μου δεν ήξεραν ότι υπάρχει, δύο γυναίκες νιώθουν τον έρωτα που δεν τις ξέχασε και ένας άνδρας ταξιδεύει μέσα στο γήινο σώμα μιας γυναίκας και βλέπει την αλήθεια που είχε κρύψει στα πιο βαθιά σημεία του νου. Κι όλα αυτά, με τη βοήθεια τεσσάρων γυναικών, που ποτέ τους δεν φαντάστηκαν πόσο καλό μπορούν να κάνουν.  Αν τις αφήσεις, θα σου δείξουν τη ζωή και την αυτογνωσία.  Θα σου δείξουν την αγνή αγάπη, την προσωπική βελτίωση και την πραγματική γνώση.   


Η Σοφία Ζαρκαλή γεννήθηκε στην Κέρκυρα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά την εκπαίδευσή της στο St. George Commercial College μεταβαίνει στη Ν. Αφρική και ξεκινά ταξίδια ανά τον κόσμο. Στιχουργός και σεναριογράφος μπαίνει στο λογοτεχνικό χώρο με το πρώτο της βιβλίο το «Όνειρο» (Συμπαντικές Διαδρομές, 2016).    Η Σοφία Ζαρκαλή εμπνέεται από τον πνευματικό κόσμο και τιμά το βίωμα του γήινου. Αυτά τα δυο στοιχεία, πνεύμα και ύλη, γεφυρώνονται μέσα στα περιπετειώδη μυθιστορήματά της. Το «Μεγάλο Ερώτημα», το δεύτερο βιβλίο της, είναι ένα μυθιστόρημα που ενώνει το μεταφυσικό με το πραγματικό,  μέσα από την ιστορία τεσσάρων  γυναικών.  




Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
http://universepaths.wixsite.com/universepaths
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/
universepaths@yahoo.com