Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Έρως ο γιος της καταιγίδας του Χάρη Λιανού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έρως ο γιος της καταιγίδας του Χάρη Λιανού

Σελίδες: 178
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 12 ευρώ
Κατηγορία:  Λογοτεχνία του φανταστικού, εφηβική λογοτεχνία, μεταφυσικό
ISBN:  978-960-607-041-9



«…Μια ξαφνική καταιγίδα έπληξε τη μικρή πόλη, η συγκεκριμένη καταιγίδα είναι ένα από τα πιο σπάνια καιρικά φαινόμενα που κάνει την εμφάνιση της στην ιστορία του πλανήτη, μια καταιγίδα αλλιώτικη από τις άλλες. Είναι από εκείνες τις καταιγίδες που σου αφήνουν την εντύπωση ότι κάτι μαγικό θα συμβεί…» 
Είναι τα χρώματα του ουρανού που κάνουν την ατμόσφαιρα να μοιάζει περισσότερο μαγική. Χρώματα του Έρωτα, όπως το κόκκινο, χρώματα της Αγάπης, όπως το ροζ, χρώματα της Ομορφιάς, όπως το μπλε, χρώματα της Μελαγχολίας, όπως το γκρι αλλά και χρώματα της Μοναξιάς, όπως το μαύρο, είναι μερικά από τα οποία συντροφεύουν τον μικρό ήρωα της ιστορίας μας. Είναι μόνος του στην μέση ενός πάρκου και το φως του φεγγαριού τον περιλούζει από ψηλά και προς το παρόν είναι τα μόνα που του κρατούν συντροφιά. 
«…Ο μικρός Έρως ήταν ένα πολύ όμορφο και καλοσυνάτο αγόρι και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώριζε από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Έψαχνε και αναζητούσε πάντα το καλό στους άλλους ανθρώπους  και δεν τον ενδιέφερε κάτι άλλο...» 
Τι σχέση έχει ο χρόνος που κυλά με τις στιγμές που ζουν οι ήρωες της ιστορίας μας; Πώς είναι δυνατόν ένα μωρό να βρίσκεται μονάχο του στην μέση ενός πάρκου; Μήπως απλά το άφησαν και ύστερα οι γονείς του χάθηκαν ως δια μαγείας; Ή απλά ήταν της μοίρας γραφτό να συμβεί για να βρει μια καλύτερη τύχη; Ένας αλλιώτικος κόσμος αποκαλύπτεται στο εσωτερικό του βιβλίου που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε. 

Ο Χαράλαμπος Λιανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα όπου και κατοικεί μόνιμα. Αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ του ΤΕΕ Καλαμάτας με ειδικότητα «Υποστήριξη Συστημάτων και Εφαρμογών Υπολογιστών» και από το Ι.Ε.Κ Καλαμάτας στο τμήμα Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος σε δημόσιο φορέα, ως ξενοδοχοϋπάλληλος σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και ως υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ. Από μικρή ηλικία είχε πάθος για τη συγγραφή και τα τρία τελευταία χρόνια άρχισε να γράφει μυθιστορήματα, παραμύθια και στίχους. Το 2015 εκδόθηκε «Η Σταχτομπούτα και ο Σπιρτούλης. Μια αγάπη όπως παλιά», το πρώτο του βιβλίο παιδικής-εφηβικής λογοτεχνίας από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Είναι επίσης λάτρης της μαγειρικής και γράφει συνταγές στην ιστοσελίδα που διατηρεί με ένα συνάδελφο του.









Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
http://universepaths.wixsite.com/universepaths
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/
universepaths@yahoo.com