Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Προ-παραγγελίες για τη βιογραφία του Bruce Dickinson


Αγαπητοί φίλοι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στις 30 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές το βιβλίο για την ζωή του Bruce Dickinson, «Bruce Dickinson – Η βιογραφία του τραγουδιστή των Iron Maiden» του Joe Shooman
Σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστεί και το εξώφυλλο του βιβλίου.


Το βιβλίο από σήμερα (07/10) θα είναι διαθέσιμο για προ-αγορά, που θα ισχύει μέχρι την στιγμή που θα εκδοθεί, στις 30 Νοεμβρίου, σε ειδική τιμή και πακέτο προσφοράς.
Σαν πακέτο προσφοράς για την προώθηση και την γνωριμία του αναγνωστικού κοινού με την σειρά βιβλίων Heroes of Metal, των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές, προσφέρουμε μαζί με την προ-αγορά του βιβλίου για τον Bruce Dickinson και τα άλλα 2 βιβλία της σειράς σε ένα πακέτο.
Αυτό που θα πάρετε είναι:
- Το βιβλίο «Bruce Dickinson – Η βιογραφία του τραγουδιστή των Iron Maiden» του Joe Shooman
- Το βιβλίο «James Hetfield – Ο λύκος στο κατώφλι των Metallica»
- Once Upon a Nightwish – Η επίσημη βιογραφία των Nightwish.

Το πακέτο με τα τρία βιβλία θα δοθεί σε όσους κάνουν προ-αγορά το καινούργιο βιβλίο για την ζωή του Dickinson στην μοναδική τιμή των 20 ευρώ!!! (Η κανονική τιμή και των τριών βιβλίων στα βιβλιοπωλεία είναι 50 ευρώ!!!) Θα αποσταλούν στο σπίτι σας με το ταχυδρομείο, με ταχυδρομικά έξοδα στην ειδική τιμή μόνο των 5 ευρώ!!
Αγοράστε τώρα το πακέτο με τα 3 μοναδικά βιβλία, για την Ελλάδα, για την ιστορία των μεγαλύτερων μουσικών της metal μουσικής, μόνο με 20 ευρώ και ειδική τιμή στα ταχυδρομικά έξοδα!!!
Αυτή η προσφορά θα ισχύει μέχρι την ημέρα που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο για την ζωή του Bruce Dickinson. Τονίζω την προσοχή σας ότι θα διατεθούν μόνο 50 πακέτα και θα ισχύσει αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Κάντε τώρα προ-παραγγελία το πακέτο των βιβλίων της σειράς Heroes Of Metal μόνο με 20 ευρώ και ειδικά μειωμένα ταχυδρομικά έξοδα και μόλις κυκλοφορήσει θα σας αποσταλεί στο σπίτι σας!!
Τα ειδικά ταχυδρομικά έξοδα ισχύουν μόνο στην περίπτωση που το πακέτο θα ταχυδρομηθεί εντός Ελλάδας.


Για προ-παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο
universepaths@yahoo.com


Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
2410-236110
universepaths@yahoo.com