Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, Νέα Ερυθραία

  Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, Νέα Ερυθραία

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού που διοργανώθηκε στη Νέα Ερυθραία, το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, στη Βανίλια, Γλυκοπωλείο-Καφέ, Αναξαγόρα 8 στη Νέα Ερυθραία. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πιστεύουν και στηρίζουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας και της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Σας ευχαριστούμε όλους!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Βασίλη Πασιπουλαρίδη που μίλησε για το καινούργιο δίγλωσσο -Ελληνικά και Αγγλικά- βιβλίο του, «Black berries», και τις κυρίες Αναστασία Μητσοπούλου και Μαρίνα Καψαμπέλη, που μίλησαν μαζί του, επίσης την Κατερίνα Τριανταφυλλίδου, που έπαιξε στο πιάνο ένα δικό της κομμάτι εμπνευσμένο από το βιβλίο.  
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Βανίλια, Γλυκοπωλείο-Καφέ για τη φιλοξενία τους -τα γλυκά και οι χυμοί τους είναι σίγουρα το κάτι άλλο, θα επανέλθουμε σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία- όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση από διάφορες θέσεις και βέβαια, πρώτα από όλα, όλους τους φίλους που γέμισαν ασφυχτικά τον χώρο.
Σας ευχαριστούμε όλους! 
Το φεστιβάλ είστε όλοι εσείς και δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει χωρίς τη δικιά σας συμμετοχή και στήριξη!
Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να σας δούμε στις επόμενες εκδηλώσεις του φεστιβάλ!
Σας περιμένουμε στις 17 Δεκεμβρίου στο κεντρικό φεστιβάλ του εκδοτικού στον κέντρο της Αθήνας στο Rockwood και στις 23 Δεκεμβρίου στην Νέα Ερυθραία, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα!
Θα σας ενημερώνουμε μέσα από τις σελίδες μας για κάθε καινούργιο φεστιβάλ που θα προγραμματίσουμε.