Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, 12-14 Οκτωβρίου 2023, Κύπρος

  Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, 12-14 Οκτωβρίου 2023, Κύπρος

 
 
 
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time... like tears in rain...
 
Batty
Blade Runner
 
 
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη μαζική συμμετοχή και προσέλευση, για ακόμα μια φορά, στο Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού που διοργανώθηκε στην Κύπρο, ανάμεσα στις 12 με 14 Οκτωβρίου, στις 12 Οκτωβρίου στην Λευκωσία, στο Υφαντουργείο, στις 13 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό, στο Μπαρ Δρόμος και στις 14 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα, στη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς που ήρθαν για το φεστιβάλ από κάθε μεριά της Ελλάδας και της Κύπρου.
Θέλουμε να σας ευχαριστούμε όλους για τη μαζική και συγκινητική προσέλευση, τους εκατοντάδες φίλους που κατέκλυσαν τους χώρους του φεστιβάλ και τις τρεις ημέρες.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πιστεύουν και στηρίζουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν οι Συμπαντικές Διαδρομές για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας και της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα.
Σας ευχαριστούμε όλους!
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο φεστιβάλ και τις τρεις ημέρες και μίλησαν για τα βιβλία τους και όλους όσους μίλησαν μαζί τους για τα βιβλία.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη Χριστίνα Γεωργίου, που κατάγεται από την Κύπρο αλλά μένει στην Ελλάδα και ήρθε στο φεστιβάλ από την Ελλάδα ειδικά για το φεστιβάλ για να παρουσιάσει τα βιβλία της, τον Γιώργο Γεωργίου, που παρουσίασε το βιβλίο του, τη Μάρω Άντωνα και τον Ματθαίο Λιασή που παρουσίασαν τα δικά τους βιβλία, τον Φίλιππο Φιλίππου που παρουσίασε το καινούργιο του βιβλίο, τη Γεωργία Γιώρα που παρουσίασε τον πρώτο της βιβλίο, τον Ελευθέριο Πλουτάρχου που παρουσίασε τα βιβλία του, την Άννα Μαρία Χακιάχ που παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο, τη Μαρίνα Σαβεριάδου και τον Μάριο Πλουσίου που παρουσίασαν τα βιβλία τους, τον Σωτήρη Φοράρη και τον Παντελή Μιχαηλίδη, που παρουσίασαν τα πρώτα τους βιβλία, τον Ανδρέα Καπανδρέου, που παρουσίασε το καινούργιο του βιβλίο, την Έλενα Σιάκκα, που παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο, τον Μιχάλη Νικολάου που παρουσίασε το καινούργιο του βιβλίο, τη Μαρία Ιωάννου, που παρουσίασε το καινούργιο της βιβλίο και την Ευφροσύνη Ιακώβου που παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο.
Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Μάριο Πλουσίου για την πολύτιμή βοήθεια του στην διοργάνωση του φεστιβάλ.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Εύη και τους ανθρώπους του Υφαντουργείου -σταθερή αξία στην παλιά Λευκωσία- για τη φιλοξενία και τη βοήθεια τους, τον Κρίστι και τους ανθρώπους του Δρόμου -ένα άψογο μαγαζί στο κέντρο της Λεμεσού- για τη φιλοξενία και τη βοήθεια τους, τους ανθρώπους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών -με τον φοβερό καινούργιο χώρο τους- για τη φιλοξενία και τη βοήθεια τους και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση από διάφορες θέσεις.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην προβολή του φεστιβάλ, ειδικότερα την εφημερίδα, Το ποντίκι της Κύπρου και το κυριότερο, τους εκατοντάδες φίλους που ήρθαν και τις τρεις ημέρες.
Σας ευχαριστούμε όλους!
Το φεστιβάλ είστε όλοι εσείς και δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει χωρίς τη δικιά σας συμμετοχή και στήριξη!
 
Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να σας δούμε στις επόμενες εκδηλώσεις του φεστιβάλ!
Σας περιμένουμε στις 17 Δεκεμβρίου, στο κεντρικό φεστιβάλ του εκδοτικού, στην Αθήνα, στο Rockwood!
Θα σας ενημερώνουμε μέσα από τις σελίδες μας για κάθε καινούργιο φεστιβάλ που θα προγραμματίσουμε.