Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, 6 Απριλίου-14 Ιουνίου 2019

Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, 6 Απριλίου-14 Ιουνίου 2019
Το φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού διοργανώθηκε στο Ρέθυμνο στις 6 Απριλίου, στο Ηράκλειο στις 7 Απριλίου, στην Αθήνα στις 18 Μαΐου και στις 20 Μαΐου, στην Λάρισα στις 8 Ιουνίου, στην Λαμία στις 9 Ιουνίου, στο Ναύπλιο στις 10 Ιουνίου, στην Πάτρα στις 11 Ιουνίου και στο Ίλιον, στην Αττική, στις 14 Ιουνίου. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους χώρους και τους υπεύθυνους των χώρων που διοργανώθηκε το φεστιβάλ για την παραχώρηση και την υποστήριξη. 
Το Arokaria cafe στο Ρέθυμνο, το Πολύκεντρο νεολαίας και τον Δήμο Ηρακλείου στο Ηράκλειο, την Αθηναίων Πολιτεία στην Αθήνα, το μπαράκι του μύλου στην Λάρισα, το Ble coffe bar στην Λαμία, το Καφέ Κεντρικόν στο Ναύπλιο, το Καφέ Γέφυρες στην Πάτρα και το Japanese Language School στο Ίλιον. 
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές που στήριξαν το φεστιβάλ με την ενεργή συμμετοχή τους. 

Ευχαριστούμε τους: 
Γιώργο Γιαννουκαράκη, Ντίνο Τανίτη, Κώστα Σκαράκη, Γιάννη Σκαράκη, Μιχάλη Θραψανιώτη, Χρυσή Αγγελίδου, Δήμητρα Ευθυμίου, Στέλλα Μπελέση, Ντίνο Συρράκο, Γιώργο Θεμελή, Ηλία Σερετόπουλο, Γιάννη Παπαθανασίου,  Χρυσαυγή Καπέλλα-Παπαδημητρίου, Δημοσθένη Δημακόπουλο, Γεωργία Χιόνη, Χριστίνα Γεωργίου, Έμιλυ Γερολατσίτη, Νίκο Φερεντίνο, Κωνσταντίνο Πατηνιώτη, Ηλία Στεργίου, Κωνσταντίνο Λιάχη, Παναγιώτη Ξηρουχάκη, Μαρία Παπακωνσταντίνου, Άννα Μετσάνη, Αναστασία Μανώλη, Στέλιο Παπαδά, Γιάννη Καμπουρόπουλο, Στέλιο Παπακώστα, Κωνσταντίνα Τσούμα, Ευθυμία Χριστοδουλοπούλου, Ανδρέα Ζαρμακούπη.

Ευχαριστούμε επίσης τους δεκάδες συγγραφείς που συμμετείχαν στις ανθολογίες των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές και στήριξαν το φεστιβάλ συμμετέχοντας στις παρουσιάσεις των ανθολογίων όπως επίσης και τους συγγραφείς από τα Βραβεία Larry Niven που στήριξαν το φεστιβάλ συμμετέχοντας στην γιορτή της απονομής των βραβείων για το 2018.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που βοήθησαν, όπου χρειάστηκε, στις παρουσιάσεις των βιβλίων.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους των χώρων που έγινε το φεστιβάλ, που βοήθησαν στην καλύτερη δυνατόν διοργάνωση του.

Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν διαφημιστικά το φεστιβάλ, ειδικά τα ΜΜΕ στην Λάρισα  που το στήριξαν μαζικά.

Ευχαριστούμε όλους τους συγγραφείς των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές που στήριξαν το φεστιβάλ, αλλά δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν ενεργά είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε λόγο αποστάσεως. 

Και το ποιο σημαντικό από όλα ευχαριστούμε τους εκατοντάδες φίλους που στήριξαν το φεστιβάλ με την παρουσία τους σε όλες τις πόλεις. Σας ευχαριστούμε όλους! Το φεστιβάλ δεν γίνεται και δεν υπάρχει χωρίς εσάς! 

Και τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους όσους πιθανός έχουμε ξεχάσει. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την υποστήριξη! 

Όλοι μαζί κάναμε το Φεστιβάλ  Όψεις του Φανταστικού το ένα και μοναδικό επίσημο Πανελλαδικό Φεστιβάλ για τη Λογοτεχνία του Φανταστικού, στην Ελλάδα και στην Κύπρο και θα συνεχίσουμε πόλη με πόλη στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο φέρνοντας παντού τους συγγραφείς και τα βιβλία μας, αγκαλιάζοντας τον κόσμο της κάθε πόλης!
Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο, φέραμε την Ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού σε όλη τη Γη, όλοι μαζί συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο.


Το Φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού στηρίζετε και χρηματοδοτείτε από την Αυτοέκδοση για συγγραφείς των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. 
Ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση για συγγραφείς των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. 

https://autoekdosi.blogspot.com/

Για συγγραφείς που δεν συμβιβάζονται!
Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές!
- Λογοτεχνικές Λέσχες
- Συνεχείς εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
- Διανομή σε Ελλάδα και Κύπρο
- Συνεχή διαφήμιση στο internet
- Τα καλύτερα εξώφυλλα 
- Η καλύτερη σελιδοποίηση
- Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις βιβλίου 
- Προώθηση στο εξωτερικό 
- Δεκάδες θεματικές ανθολογίες κάθε χρόνο, ελεύθερη συμμετοχή των συγγραφέων
- Συνεντεύξεις
- Αφιερώματα
- Οι πιο εξειδικευμένοι συνεργάτες

Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!
Όταν εμείς χτίζαμε τη λογοτεχνία στην Ελλάδα οι άλλοι μάθαιναν.
Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;
Αυτοέκδοση για συγγραφείς από Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές!

Το φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού θα συνεχιστεί στις 3 με 6 Οκτωβρίου 2019, στην Κύπρο, στην Λάρνακα, στην Λεμεσό, στην Λευκωσία και στην Πάφο. 
Σας περιμένουμε όλους!

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!

Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
www.universepaths.com
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions
universepaths@yahoo.com