Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

«Το τέλος της Χιονάτης του Ανδρέα Καπανδρέου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το τέλος της Χιονάτης του Ανδρέα Καπανδρέου»

Σελίδες: 94
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 9.50 ευρώ
Κατηγορία: Σύγχρονη ποίηση
ISBN: 978-960-607-082-2



Κυκλοφορεί σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία!
Αναζητήστε το!





Το τέλος της Χιονάτης. Tο άδοξο τέλος ενός παραμυθιού.  Ποιητική συλλογή για την απομυθοποίηση της ιστορίας, της πολιτικής, της κοινωνίας στην οποία ζούμε, αλλά και του έρωτα.  Ποίηση για το γκρέμισμα των μύθων, μα και για το κτίσιμο νέων, αφού τελικά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς… 

Ο Ανδρέας Καπανδρέου γεννήθηκε το 1972 στη Λευκωσία.  Σπούδασε Βιβλιοθηκονομία, Επιστήμες της Πληροφόρησης και Επιστήμες της Αγωγής και εργάζεται στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι συνεργάτης της ηλεκτρονικής πύλης για την προώθηση του βιβλίου Bookia.gr. Από το 2010 διατηρεί το ιστολόγιο @Ανδρέας Καπανδρέου: http://andreaskandreou.blogspot.com το οποίο ασχολείται με την λογοτεχνία, τα βιβλία, τον πολιτισμό και την βιβλιοθηκονομία. Κυκλοφορούν τα βιβλία του: Το τρομακτικό μυστικό του Αϊνστάιν: αλλόκοτα διηγήματα (Επιφανίου, 2010). Ο γιος της μάγισσας: αλλόκοτες ιστορίες (Συμπαντικές Διαδρομές, 2012). Ο μυστικός σύντροφος του Ρήγα: η άγνωστη μαρτυρία του Ιωάννη Καρατζά (Συμπαντικές Διαδρομές, 2016) Διηγήματα του Καπανδρέου έχουν μεταφραστεί και έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες και λογοτεχνικά περιοδικά.  



Όλοι μαζί αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όλοι μαζί φέρνουμε την Ελληνική λογοτεχνία του φανταστικού σε όλη τη Γη, όλοι μαζί συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο.
Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό!
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
www.universepaths.com
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions