Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2014 Ειδική εκδήλωση για το βιβλίο «Άλφα όπως Αθανασία» της Ειρήνης Φράγκου στο Γραμματικό

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2014
Ειδική εκδήλωση για το βιβλίο 
«Άλφα όπως Αθανασία» της Ειρήνης Φράγκου στο Γραμματικό 


Τις Όψεις του Φανταστικού αρχίσαμε να τις διοργανώνουμε από το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικό θεσμό για την λογοτεχνία του φανταστικού. Έναν θεσμό που σε συνδυασμό, με τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven,» τις «Λογοτεχνικές Λέσχες για την Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές», τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού «Θρύλοι του Σύμπαντος» και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές,» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις δομές και τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Φέτος ήταν η πρώτη φορά που κάναμε τόσες πολλές εκδηλώσεις σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και αρκετές σε συνεχόμενες ημερομηνίες και η μαζική συμμετοχή και η πρωτοφανής επιτυχία τους μας δίνει το θάρρος και το κουράγιο να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που αρχίσαμε πριν από εννέα χρόνια. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους των εκδόσεων και της λογοτεχνίας του φανταστικού που έδωσαν τον βροντερό και ενθουσιώδη παρόν στις εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις. 
Μα πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν σε όλες τις πόλεις για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις. 


Η εκδήλωση ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2014
στο Γραμματικό θα διοργανωθεί
την Κυριακή 8 Ιουνίου, από τις 8:00 το απόγευμα,
στo Κοινοτικό Μέγαρο Γραμματικού σε συνεργασία με 
τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Γραμματικού

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ 
ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!!!!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται προς πώληση το βιβλίο καθώς επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας. 





Πρόγραμμα της εκδήλωσης:


8:00 Παρουσίαση του βιβλίου «Άλφα όπως αθανασία»
της Ειρήνης Φράγκου
Θα μιλήσουν η συγγραφέας και ο εκδότης Γιώργος Σωτήρχος

Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει δεξίωση με μπουφέ.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

universe-pathways.gr
universe-pathways.blogspot.gr 

universe-pathways-ebookstore.skroutzstore.gr

universepaths@yahoo.com
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 
Τηλ:2410-236110