Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Οι θαυματοποιοί των κόσμων» των Larry Niven και Edward M. Lerner



Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Οι θαυματοποιοί των κόσμων»
των Larry Niven και Edward M. Lerner

Σελίδες: 574
ISBN: 978-618-5002-18-3
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 17 Ευρώ
Μετάφραση: Ανθίππη Φιαμού
Κατηγορία: Φανταστική λογοτεχνία, Επιστημονική φαντασία, space opera.

«Εξαιρετική φρεσκάδα και αγωνία… γεμάτο από συναρπαστικές αποκαλύψεις για την πολιτική των ανθρώπων και των Μαριονετίστων».
BOOKLIST





Για πάρα πολύ καιρό οι Μαριονετίστες έλεγχαν την μοίρα των κόσμων. Τώρα τα νήματα τα τραβάει ο Ζίγκμουντ…
Ο Ζίγκμουντ Αουσφάλλερ είναι το μυστικό όπλο της Γης, η καλύτερη άμυνα της ανθρωπότητας απέναντι σε όλες τις συνομωσίες αληθινές ή φανταστικές, από εχθρούς, ανθρώπους και εξωγήινους. Γιατί ποιος είναι καλύτερος από μα παρανοϊκή ιδιοφυία για να ξεσκεπάσει τα δολοπλόκα σχέδιά τους;
Ίσως τελικά έχει βρει έναν ισάξιό του στο πρόσωπο του Νέσσου, τον αντιπρόσωπο των μυστικοπαθών Μαριονετιστών, της αρχαίας φυλής που κατέχει ανώτερες τεχνολογίες. Ο Νέσσος δολοπλοκεί στο παρασκήνιο με προδότες και εχθρούς της Γης, ακόμα και όταν η φυλή που αντιπροσωπεύει εξαφανίζεται ξαφνικά από το Γνωστό Διάστημα. 
Ο Ζίγκμουντ ήξερε ότι τα πράγματα θα τελειώσουν με φρικτό τρόπο για τον ίδιο. Το μόνο που του διέφευγε ακόμα ήταν το πότε, πού, πώς, γιατί και από ποιον. Όμως ακόμα και εκείνος δεν ποτέ φανταστεί πόσο μακριά θα τον οδηγούσαν οι έρευνες του ούτε το πόσο ταυτισμένη ήταν η μοίρα του με την μοίρα των κόσμων. 

«Ένα καινούργιο βιβλίο για το Γνωστό Διάστημα, με καινούργιες πληροφορίες για τους Μαριονετίστες και τις δραστηριότητες τους στα παρασκήνια της ανθρώπινης ιστορίας. Ένα ορόσημο της επιστημονικής φαντασίας. Ο Niven και ο Lerner έχουν γράψει ένα μυθιστόρημα που μπορεί να σταθεί και από μόνο του αλλά και σαν μέρος της σειράς του Γνωστού Διαστήματος».
LOCUS

Εγκώμια για το έργο του Larry Niven

«Τα μεγάλα παραμύθια είναι σήμερα ζωντανά στην επιστημονική φαντασία εξαιτίας του Larry Niven.»
Orson Scott Card

«Το μέγεθος του δουλειάς του Larry Niven είναι τόσο απέραντο που μόνο ένας συγγραφέας που μεγάλο ταλέντο σα το δικό του θα μπορούσε να το χειριστή τόσο καλά.»
Tom Clancy

«Οι ιστορίες του έχουν δώρα, αυθεντικότητα, ζωντανούς χαρακτήρες και χτυπητή διήγηση που σε συναρπάζει. Ο Niven είναι ένας πραγματικός δάσκαλος.»
Frederik Pohl

Ο Larry Niven είναι Αμερικάνος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας. Ίσως το πιο γνωστό βιβλίο του είναι το Ringworld (1970), που πήρε τα βραβεία Hugo, Locus, Ditmar και Nebula. Τα περισσότερα κείμενα του είναι σκληρή επιστημονική φαντασία και συνήθως χρησιμοποιεί θεωρητική φυσική και μεγάλα επιστημονικά θέματα. Επίσης συχνά περιλαμβάνει στοιχεία από αστυνομικές ιστορίες.

Για πάνω από τριάντα χρόνια ο Edward M. Lerner δούλευε σε εταιρίες Αεροδιαστημικής και Πληροφορικής ενώ παράλληλα έγραφε επιστημονική φαντασία σα μερική απασχόληση. Πέρασε από διάφορες εταιρίες, όπως: Bell Labs, Hughes Aircraft, Honeywell και Northrop Grumman.
Το Φεβρουάριο του 2004 αφού υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το γράψιμο.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com