Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Συναντήσεις της Λέσχης αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη στην Λάρισα.

1η συνάντηση γνωριμίας της Λογοτεχνικής Λέσχης του Φανταστικού των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές στην Λάρισα στις 2 Ιουλίου στο Flocafe στην Πλατεία Ταχυδρομείου, 7 με 9 το απόγευμα. 


Αγαπητοί φίλοι σας ανακοινώνουμε ότι η πρώτη συνάντηση γνωριμίας για την Λογοτεχνική Λέσχη για την Λογοτεχνία του Φανταστικού στην Λάρισα θα γίνει την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Flocafe στην Πλατεία Ταχυδρομείου, 7 με 9 το απόγευμα. Θα είναι μια πρώτη συνάντηση για να γνωριστούμε και να καθορίσουμε από κοινού τον σταθερό τόπο συνάντησης της Λέσχης για τις κανονικές συναντήσεις και για τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής Λέσχης. Θα υπάρχουν επάνω στο τραπέζι περιοδικά Συμπαντικές Διαδρομές για τους φίλους που δεν μας γνωρίζουν ακόμα. Σας περιμένουμε όλους! Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!




Όπως είχαμε ανακοινώσει, για να βοηθήσουμε αυτή την πολυπληθή ομάδα των ανθρώπων που ασχολούνται με την λογοτεχνία του φανταστικού αποφασίσαμε να κάνουμε σαν εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές μια πρώτη προσπάθεια για την συγκρότηση Λογοτεχνικών Λεσχών των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές για την λογοτεχνία του φανταστικού στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα, στην Αθήνα και στο Ηράκλειο της Κρήτης, για αρχή. 
Η κεντρική ιδέα είναι οι Λέσχες να λειτουργούν σε 2 επίπεδα. 
Το πρώτο θα είναι σαν Λέσχη ανάγνωσης. Όπου θα αποφασίζετε από τις τοπικές λέσχες ποια βιβλία θα διαβάζουν και μετά θα τα συζητάνε όλοι μαζί. 
Το δεύτερο επίπεδο είναι σαν ομάδα δημιουργικής γραφής. Όσοι γράφουν κείμενα για τα Βραβεία Larry Niven ή για κάποια από τις ανθολογίες μας ή για το περιοδικό, εφόσον κρίνουν ότι θέλουν βοήθεια, θα τα φέρνουν και θα τα διαβάζουν στην Λέσχη, και οι υπόλοιποι της Λέσχης θα τους αναλύουν τι πιστεύουν ότι ίσως πρέπει να αλλάξει στο κείμενο για να γίνει καλύτερο. 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Λέσχη μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email universepaths@yahoo.com ή στο 2410-236110