Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση για τα Βραβεία Larry Niven


Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι οι νικητές των φετινών Βραβείων Larry Niven θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου. Και στις αρχές Ιανουαρίου θα γίνει η ανακοίνωση για τα καινούργια Βραβεία Larry Niven.

Η βράβευση των νικητών των φετινών Βραβείων Larry Niven  καθώς και η ενημέρωση για τα καινούργια βραβεία θα γίνει σε μια σειρά από δυναμικές εκδηλώσεις που θα γίνουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με γενική ονομασία Larry Niven Awards. Οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων καθώς και οι πόλεις όπου θα γίνουν θα ανακοινωθούν μέσα στον Ιανουάριο. Κάποιες από τις πόλεις όπου θα γίνουν σίγουρα είναι η Αθήνα, όπου θα γίνει η κεντρική εκδήλωση, τα Γιάννενα, η Ερμούπολη, η Πάτρα και το Ηράκλειο. Καθώς ο σκοπός των Βραβείων Larry Niven είναι η διάδοση της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα και η στήριξη των Ελλήνων συγγραφέων του φανταστικού οι γενικές εκδηλώσεις θα συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμα και μια σειρά από παρουσιάσεις βιβλίων όπως για τα «Λουάνες» της Κιάρας Καλουντζή, τους Θρύλους του Σύμπαντος ΙΙ, το Heaven Adventures του Γιώργου Μπιλικά και πολλά άλλα. Αυτά είναι απλώς μερικά από τα βιβλία που θα συνοδεύουν τα Βραβεία με δικές τους εκδηλώσεις. Επίσης παράλληλα θα γίνονται και διάφορα Happenings από συναυλίες μέχρι εκθέσεις.

Θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες συγγραφείς που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την συμμετοχή τους στα Βραβεία και σε όλους τους υπόλοιπους διαγωνισμούς που έχουμε κάνει τον τελευταίο καιρό.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους του φανταστικού που μας τίμησαν και συνεχίζουν να μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, την υποστήριξη τους και την κάθε μορφή βοήθειας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός ο εκδοτικός και αυτή η προσπάθεια για την αναγέννηση της Λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα συνεχίζει να υπάρχει και να γίνεται μόνο χάρη σε όλους σας.

Οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και το περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές δημιουργήθηκαν πριν από 7 χρόνια. Όπως δηλώσαμε και τότε, στην πρώτη ανακοίνωση μας, είμαστε και οι ίδιοι συγγραφείς και αυτή την προσπάθεια την ξεκινάμε πρώτα από όλα για τους ίδιους τους Έλληνες συγγραφείς του φανταστικού, καθώς αναγνωρίζουμε την δυσκολία που έχουν για να βρουν τρόπο έκδοσης.
Και σε αυτή την προσπάθεια είστε καλοδεχούμενοι όλοι.
Δεν χρειάζεται να σας γνωρίζουμε, δεν χρειάζεται κάποιος να σας συστήσει, δεν χρειάζονται τελετές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γράφετε. Στείλτε μας τα κείμενα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε. Και αυτό το έχουμε αποδείξει έχοντας εκδώσει σχεδόν 200 Έλληνες συγγραφείς τα τελευταία εφτά χρόνια. Είστε όλοι καλοδεχούμενοι!!!

Μαζί αναγεννούμε την φανταστική λογοτεχνία και την επιστημονική φαντασία στην Ελλάδα!!!

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Ο Ελληνικός Εκδοτικός οίκος για την λογοτεχνία του φανταστικού
Η επιστημονική φαντασία επιστρέφει στην Ελλάδα.

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε όλους τους συγγραφείς!!!