Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Η αγάπη δολοφόνησε την Ελπίδα της Άννας Μοροζίνη

Αγοράστε σήμερα το βιβλίο άμεσα από το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο!

https://www.universepaths.com/product-page/%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B7


Η αγάπη δολοφόνησε την Ελπίδα της Άννας Μοροζίνη


Σελίδες: 196
Διαστάσεις: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 12.50 ευρώ
Κατηγορία: Νεοελληνική λογοτεχνία
ISBN: 978-960-607-109-6



Η ηρωίδα είναι μια τραγική φιγούρα κυριευμένη από τα αισθήματα και τα πάθη της. Γεννημένη από μητέρα πόρνη, μεγαλωμένη από θετούς γονείς, προσπαθεί να γευθεί και να πάρει απ’ τη ζωή, όσα λαχταρά, όσα της ανήκουν… και τα παίρνει. Ερωτεύεται τον μοιραίο άνδρα και μαζί κάνουν όνειρα για το μέλλον τους! Η ζωή, όμως, παίζει άσχημο, άνισο παιχνίδι εις βάρος της...
Γιατί η Ελπίδα να μην έχει δυο καρδιές ν’ αγαπά; Δυο καρδιές να πονά; Ναι! Θέλει και τα δυο μέρη της καρδιάς της. Της ανήκουν και παραδίνεται στους ρυθμούς και τα θέλω της!
Ευφυής, αγαπητή, κερδίζει τις αγάπες στα ζάρια της ζωής, που εκεί που της έρχονται εξάρες, την γυρίζει στο ασσόδυο.
Δεν της αρέσει που είναι υποχρεωμένη να της ρυθμίζουν τα δικαιώματά της όσοι την βοήθησαν και της συμπαραστάθηκαν στη ζωή της την φουρτουνιασμένη απ’ τους ανέμους και τις θύελλες. Μοιάζει εικόνα βγαλμένη από παλιό μυθιστόρημα κάποιου μεγάλου κλασσικού συγγραφέως, όπως του Ζολά, ή της Μπροντέ ή του Τολστόι.
Σαν αγρίμι κυνηγημένη από τύψεις, ή και από απόγνωση έχει να διαλέξει ανάμεσα στο ζω και υπάρχω, και στο θέλω και επιθυμώ.
Αν είναι αμαρτωλή ή θύμα, ας κρίνει ο αναγνώστης.





Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές

Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
www.universepaths.com
universepaths@yahoo.com