Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

«Η νύφη του λυκόφωτος» της Γεωργίας Χιόνη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η νύφη του λυκόφωτος»
της Γεωργίας Χιόνη

Σελίδες: 148
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 11,50 ευρώ
Κατηγορία: Λογοτεχνία του φανταστικού, λογοτεχνία τρόμου, μεταφυσική
ISBN: 978-960-607-058-7

... Διακριτικά βγήκε έξω. Άρχισε να βήχει. Για να μην κάνει θόρυβο, απομακρύνθηκε. Κάθισε σε μια πέτρα και άρχισε να παίρνει βαθιές αναπνοές μήπως και της φύγει αυτή η αίσθηση αναγούλας που είχε. Έσκυψε και άρχισε να φτύνει στο έδαφος. Αφού συνέχισε να βήχει, ξάπλωσε κάτω κρατώντας το στομάχι της. Κοίταξε το χέρι της. Η παλάμη, ο καρπός και ο βραχίονάς της άρχισε να τρέμει. Το κράτησε με το άλλο της χέρι. Το δέρμα της άρχισε να μαζεύει και να ζαρώνει, αποστεωμένο, έφευγε η ζωή από μέσα της. Στα δάχτυλα φάνηκαν τα κόκαλα, σα να ξεκολλούσε το δέρμα. Έκλεισε τα μάτια. Διπλώθηκε, έβαλε τα χέρια στο στομάχι της και άρχισε να κλαίει... 
Μία σειρά περίεργων θανάτων τριών κατοίκων στο χωριό Λυκόφως του Σουφλίου σηματοδοτούν την άφιξη των αστυνόμων Φίλιππου Παυλίδη και Άρτεμης Γιαννοπούλου, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με σκοπό να διερευνήσουν τις συνθήκες, οι οποίες προκάλεσαν τα μοιραία γεγονότα. Συζητώντας με τους κατοίκους και προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν το μυστήριο, το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται σε μία παλιά καλύβα. Η διαμονή τους συνοδεύεται από μία σειρά περίεργων εμπειριών με επίκεντρο την καλύβα, στην οποία πιστεύουν ότι κρύβεται ο δράστης. Η καλύβα, όμως, είναι έρημη για περίπου ένα αιώνα και κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει κάτι. 


Η Γεωργία Χιόνη τελείωσε τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές. Έχει εκδώσει μυθιστορήματα και νουβέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θεατρικά της έργα έχουν ανέβει σε διάφορες σκηνές της Ελλάδας. Έχει γράψει σενάρια για τη μεγάλη οθόνη σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική και σενάρια για κόμικς. Έχει σκηνοθετήσει και έχει κάνει την παραγωγή σε πολλές ταινίες μικρού μήκους που έχουν διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιους και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Διδάσκει δημιουργική γραφή. Είναι μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας και της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών.


Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
http://www.universepaths.com/
universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/
universepaths@yahoo.com