Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Άλφα όπως Αθανασία» της Ειρήνης Φράγκου. Ειδική συλλεκτική έκδοση.

Κυκλοφόρησε η ειδική συλλεκτική έκδοση του βιβλίου «Άλφα όπως Αθανασία» της Ειρήνης Φράγκου, το πρώτο στην καινούργια σειρά βιβλίων «Μυθωδία – Collector’s edition».

Οι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ έχουν την τιμή να ανακοινώσουν ότι θα κυκλοφορήσει μια ειδική συλλεκτική έκδοση του βιβλίου της Ειρήνης Φράγκου, μιας από τις πιο ελπιδοφόρους συγγραφείς στον χώρο της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. Παράλληλα για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μια ειδική συλλεκτική έκδοση βιβλίου επιστημονικής φαντασίας, από Έλληνα συγγραφέα, βοηθώντας έτσι στην προώθηση του είδους στην Ελλάδα. Θα θέλαμε για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους αναγνώστες, από κάθε μεριά και πόλη της Ελλάδας, για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν με την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια που κάνουμε για την προώθηση της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε δέκα (10) μόνο αντίτυπα. Κάθε αντίτυπο θα έχει σκληρό εξώφυλλο, μαύρο χρώμα, πανόδετο. Στην τρίτη (3) σελίδα του υπάρχει χειρόγραφη αρίθμηση από τον εκδότη, που δηλώνει ποιο από τα 10 βιβλία της έκδοσης είναι, και υπογραφή της συγγραφέως.
Μαζί με το βιβλίο θα διατίθεται πιστοποιητικό αυθεντικότητας που θα είναι και αυτό χειρόγραφα αριθμημένο από τον εκδότη. Επίσης θα διατίθεται σαν δώρο αφίσα με το εξώφυλλο του βιβλίου εκτυπωμένη σε μέγεθος Α3. Το βιβλίο, το πιστοποιητικό και η αφίσα θα βρίσκονται μέσα σε ειδικό box και θα αποστέλλονται όλα μαζί σε ειδική συσκευασία ώστε να μην υπάρχει και η παραμικρή περίπτωση ζημιάς κατά την ταχυδρομική αποστολή. 
Το box με το βιβλίο, το πιστοποιητικό και την αφίσα δεν θα διατίθεται από τα βιβλιοπωλεία αλλά μόνο από τον εκδοτικό μας. Θα διατεθούν στην αγορά μόνο 10 συλλεκτικά κομμάτια και θα κρατηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας στις παραγγελίες. 
Το κόστος πώλησης είναι 40 ευρώ. 
Τα ταχυδρομικά έξοδα, έξοδα συσκευασίας και έξοδα αποστολής για την Ελληνική επικράτεια είναι 7 ευρώ. 
Για πιθανή αποστολή εκτός Ελλάδας ζητήστε μας να σας υπολογίσουμε τα ταχυδρομικά έξοδα. 


Τα χαρακτηριστικά και η θεματολογία του βιβλίου:

Σελίδες: 336
Διαστάσεις: 21 x 14
Δέσιμο: σκληρό εξώφυλλο, μαύρο, πανόδετο
Λιανική Τιμή: 40 Ευρώ
Κατηγορία: Λογοτεχνία του φανταστικού, επιστημονική φαντασία, κοινωνικό

Είναι Πρωτοχρονιά και η Νάσια έχει γενέθλια. Κλείνει τα είκοσι ένα. Τι θα μπορούσε να της φέρει η καινούργια χρονιά, όταν το μόνο που επιθυμεί είναι μια φυσιολογική ζωή;

H νουβέλα της Ειρήνης Φράγκου με τη σύγχρονη και δυναμική μα, ταυτόχρονα, μαγευτική γραφή της θα σας βυθίσει σε ένα θελκτικό κόσμο φαντασίας. Ένα κόσμο στον οποίο τα όρια είναι ασαφή και χάνονται. Πού σταματά η αλήθεια και αρχίζει το ψέμα, πού αρχίζει το σκοτάδι και στερεύει το φως; Είναι η πραγματικότητα αυτό που ζούμε ή μήπως είμαστε ξεχασμένες μνήμες που ανακυκλώνονται;
Ταυτόχρονα, είναι η ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που προσπαθεί να ανακαλύψει τη ζωή και τον έρωτα, αλλά αυτά που της είναι γραμμένο να βρει είναι ποιο απίθανα και από την πιο τρελή της φαντασία! 

«Τι παιχνίδι διάλεξα τελικά;»
«Ορίστε;»
«Εκείνη την Παραμονή Χριστουγέννων που ψάχναμε οι δυο μας το δώρο μου. Τότε που η μαμά έπρεπε να δουλέψει».
«Θυμάσαι εκείνη τη μέρα;»
«Όχι. Ήμουν πολύ μικρή για να τη θυμάμαι».
«Τότε;»
«Τη θυμάσαι εσύ, όμως. Σωστά; Τη θυμάσαι και τη σκεφτόσουν την ώρα που με αγκάλιασες. Κι εγώ την είδα την ανάμνηση σου, γιατί… αυτή είμαι, μπαμπά. Μια κλέφτρα αναμνήσεων, όπως λέει και ο Θάνος».

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε όλους τους συγγραφείς!!!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com

https://universe-pathways-ebookstore.skroutzstore.gr/
Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές