Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πρώτη ανακοίνωση για το 19 τεύχος του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές και το 6 τεύχος του Universe Pathways, της αγγλικής έκδοσης του περιοδικού μας


Περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές.
Το μοναδικό Ελληνικό περιοδικό για την λογοτεχνία του φανταστικού.
Η επιστημονική φαντασία επιστρέφει στην Ελλάδα.


20 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν τα περιεχόμενα και το εξώφυλλο του 19 τεύχους του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές και του 6 τεύχους του Universe Pathways. Τα περιοδικά θα κυκλοφορήσουν στα τέλη Φεβρουαρίου. 
Το 19 τεύχος θα είναι η ειδική έκδοση του περιοδικού για τα Βραβεία Larry Niven όπως περιγράφεται και στην ανακοίνωση των Βραβείων και μέσα στα άλλα θα περιέχει τα νικητήρια κείμενα των Βραβείων και τους νικητές του ειδικού διαγωνισμού συγγραφείς, συνεντεύξεις από συγγραφείς των εκδόσεων, από συγγραφείς των Θρύλων του Σύμπαντος ΙΙ και πολλά άλλα!

Οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και το περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές δημιουργήθηκαν πριν από 7 χρόνια. Όπως δηλώσαμε και τότε, στην πρώτη ανακοίνωση μας, είμαστε και οι ίδιοι συγγραφείς και αυτή την προσπάθεια την ξεκινάμε πρώτα από όλα για τους ίδιους τους Έλληνες συγγραφείς του φανταστικού, καθώς αναγνωρίζουμε την δυσκολία που έχουν για να βρουν τρόπο έκδοσης.
Και σε αυτή την προσπάθεια είστε καλοδεχούμενοι όλοι.
Δεν χρειάζεται να σας γνωρίζουμε, δεν χρειάζεται κάποιος να σας συστήσει, δεν χρειάζονται τελετές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γράφετε. Στείλτε μας τα κείμενα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε. Και αυτό το έχουμε αποδείξει έχοντας εκδώσει πάνω από 200 Έλληνες συγγραφείς τα τελευταία εφτά χρόνια. Είστε όλοι καλοδεχούμενοι!!!


Μαζί αναγεννούμε την φανταστική λογοτεχνία και την επιστημονική φαντασία στην Ελλάδα!

Περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές.
Το μοναδικό Ελληνικό περιοδικό για την λογοτεχνία του φανταστικού.
Η επιστημονική φαντασία επιστρέφει στην Ελλάδα.

Περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε όλους τους συγγραφείς!

Στηρίζουμε τους συγγραφείς με έργα και πράξεις.