Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Αγοράστε άμεσα τα καινούργια ηλεκτρονικά βιβλία μας!

 Αγοράστε άμεσα τα καινούργια ηλεκτρονικά βιβλία μας!


Δεν χρειάζεται πια να πάτε στο βιβλιοπωλείο, να πάτε στο ταχυδρομείο ή να περιμένετε την κούριερ. Κατεβάζετε το βιβλίο από τον υπολογιστή σας!



 «Εγώ μιλάω ακόμα γι’ Αγάπη»  του Απολλώνιου Γκλαβά

Σελίδες: 58

Λιανική Τιμή: 5 ευρώ

Κατηγορία: Ποίηση του φανταστικού, σύγχρονη ποίηση, μεταφυσική ποίηση

ISBN: 978-960-607-077-8


Καμιά φορά η ζωή σου δείχνει το πιο σκοτεινό της πρόσωπο, ανόητες πράξεις άμυαλων ανθρώπων μαύρισαν ό,τι πιο όμορφο είχα χτίσει μέσα μου γι’ αυτούς.    Απογοήτευση – Κενό.   Ώσπου μια μέρα, ο δημιουργός μού έδειξε το πιο λαμπερό του δημιούργημα. Ξάφνου, η ζωή μου γέμισε με φως, ένιωσα ένα χέρι να με τραβά απ’ το σκοτάδι και να μου δείχνει ξανά το γαλάζιο τ’ ουρανού, το χρώμα των ματιών της. Την ερωτεύτηκα, ένιωσα πάλι την καρδιά μου να χτυπά, ξυπνώντας και δραπετεύοντας από τ’ ανίερα δεσμά της με τη σιωπή.    Είναι πάλι φορές που το στόμα δυσκολεύεται να εκφράσει τα αισθήματα και οι λέξεις δεν έχουν ήχο, και  ‘γω που έμαθα να μιλώ με το μολύβι, σου αφιερώνω τούτα τα ποιήματα, ψυχή μου. Είναι ό,τι ένιωσα για σένα κι αυτό που ένιωσα με κάνει κάθε μέρα καλύτερο.   Σ’ ευχαριστώ. 


Αγοράστε το βιβλίο άμεσα από το βιβλιοπωλείο μας!

https://www.universepaths.com/product-page/%CE%B5%CE%B3%CF%8E-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%89-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AC-1







«Γοργόνα στον καθρέφτη»  της Μαρίας Ιωάννου


Σελίδες: 210

Λιανική Τιμή: 6  ευρώ

Κατηγορία: Δράμα, λογοτεχνία του φανταστικού, μεταφυσική

ISBN: 978-960-607-214-7 


Η Ελάιζα είναι μια δεκαοχτάχρονη μαθήτρια, σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Νέας Αγγλίας. Όμορφη και ενεργητική, έχει το χάρισμα να μεταμορφώνεται σε αληθινή γοργόνα μόλις πέσει στη θάλασσα. 

Όμως, καθώς ετοιμάζεται για την αποφοίτηση της από το λύκειο η Ελάιζα εμπλέκεται σε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Όταν καταφέρνει να επιστρέψει στην καθημερινότητα, η γοργόνα είναι πια πληγωμένη. Η ζωή της ολόκληρη έχει αλλάξει ριζικά.

Υπάρχουν δύο άντρες κοντά στην Ελάιζα. Ο ένας είναι ο Μάθιου, παλιός φίλος από το παρελθόν, και σχεδόν συνομήλικος της. Ο άλλος είναι ο Τζέηντεν, συμφοιτητής της στο πανεπιστήμιο, και αρκετά πιο νεαρός από την ίδια. Η επιλογή που θα κάνει η Ελάιζα ανάμεσά τους, δεν θα δείξει μόνο αν έχει αποδεχτεί όσα της έχουν συμβεί, αλλά θα είναι και ένα μάθημα ζωής.  

Μια γοργόνα είναι πάντα έτοιμη να διασχίσει αχαρτογράφητα νερά, άλλωστε. Ή μήπως όχι;



Αγοράστε το βιβλίο άμεσα από το βιβλιοπωλείο μας!


https://www.universepaths.com/product-page/%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B9%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85-1






«Το σιδερένιο κιβώτιο»  του Στυλιανού Παπαδά 


Σελίδες: 124

Λιανική Τιμή: 6  ευρώ

Κατηγορία: Επιστημονική φαντασία, cyberpunk

ISBN: 978-960-607-215-4 




Μια Cyberpunk δυστοπiα


Ένας άντρας βγήκε από ένα μεγάλο κτήριο κρατώντας ένα μεταλλικό κιβώτιο. Κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του. Έκατσε στη θέση του οδηγού και άφησε το κιβώτιο πάνω στη θέση του συνοδηγού.

Έπειτα, έβαλε μπροστά τη μηχανή. 

Καθώς οδηγούσε, άνοιξε το κομπιούτερ τού αυτοκινήτου και έβαλε την τοποθεσία που του είχαν δώσει στον χάρτη. Μετά, έβγαλε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και τράβηξε μια γερή ρουφηξιά. Μόλις εξαφανίστηκε όλος ο καπνός από το οπτικό του πεδίο, είδε στον καθρέφτη του ότι ένα άλλο μαύρο αμάξι τον ακολουθούσε. Επιτάχυνε αυτός, επιτάχυνε και ο άλλος. Έβγαλε για μια στιγμή το κεφάλι του έξω μήπως καταφέρει να δει ποιος ήταν ο άλλος οδηγός. Τότε, μέσα από τα φτερά του άλλου οχήματος, εμφανίστηκαν δύο πολυβόλα και άρχισαν να πυροβολούν. Έβαλε μέσα το κεφάλι του και κοίταξε το κιβώτιο δίπλα του.



Αγοράστε το βιβλίο άμεσα από το βιβλιοπωλείο μας!

https://www.universepaths.com/product-page/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%AC