Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Στηρίζουν τους συγγραφείς με συνεχείς εκδηλώσεις και συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις βιβλίων!

    Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Στηρίζουν τους συγγραφείς με συνεχείς εκδηλώσεις και συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις βιβλίων!

Είσαστε συγγραφέας;
Έχετε βαρεθεί τα βιβλία σας να πιάνουν αράχνες σε κάποια αποθήκη;
Έχετε βαρεθεί να μην σας προωθεί κανένας;
Έχετε βαρεθεί να μην σας διαφημίζει κανένας;
Έχετε βαρεθεί να μην ξέρει κανένας ότι εκδώσατε βιβλίο;
Έχετε βαρεθεί να σας λένε «Δεν πούλησες τίποτα».

Ο στόχος μας ήταν από την πρώτη στιγμή να δώσουμε τις περισσότερες δυνατότητες στους συγγραφείς μας και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να προωθήσουν τα βιβλία τους έξω από τα σύνορα της Ελλάδας για να πάρουν την αναγνώριση που τους αξίζει.
Το πρώτο βήμα έγινε από το 2012 όταν αρχίσαμε να επεκτεινόμαστε και στην Κύπρο με την διοργάνωση του φεστιβάλ Όψεις του φανταστικού στην Κύπρο και τη δημιουργία ενός δικτύου βιβλιοπωλείων για να διακινούμε τα βιβλία μας.
Από το 2017 αρχίσαμε να συμμετέχουμε οργανωμένα σε διεθνείς εκθέσεις βιβλίων έχοντας σαν σκοπό να πουλήσουμε δικαιώματα των βιβλίων μας σε ξένους εκδοτικούς για να κυκλοφορήσουν και σε ξένες χώρες. Η μεγαλύτερη συμμετοχή μας είναι από το 2017 και μετά στην Διεθνή έκθεση της Φραγκφούρτης, τη μεγαλύτερη στον κόσμο, όπου συμμετέχουμε με δικό μας σταντ στο Ελληνικό περίπτερο και κάθε χρόνο καλούμε τους συγγραφείς μας να έρθουν και αυτοί στην έκθεση για να προωθήσουμε τα βιβλία τους.  
Μια μοναδική προσφορά και δυνατότητα για όλους τους συγγραφείς από την Ελλάδα και την Κύπρο για να προωθήσουν τα βιβλία τους στο αναγνωστικό κοινό σε όλο τον Κόσμο!

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή μας στην Διεθνή έκθεση βιβλίου της Φραγκφούρτης το 2019.Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Στηρίζουν τους συγγραφείς με έργα και πράξεις!

Αυτοέκδοση για συγγραφείς από τις Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
Εκδώστε μόνοι το βιβλίο ΣΑΣ, με κόστος που μπορείτε να αντέξετε, στην πιο ποιοτική έκδοση και πάντα στις χαμηλότερες τιμές. Επικοινωνήστε ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας για να πάρετε την δικιά ΣΑΣ προσφορά!!!

Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Στηρίζουν τους συγγραφείς με συνεχείς εκδηλώσεις!!!Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Ο σύγχρονος, δυναμικός εκδοτικός οίκος για τη λογοτεχνία και την ποίηση του φανταστικού, την ιστορική φαντασία, την εναλλακτική ιστορία, το steampunk,  τη σύγχρονη λογοτεχνία και ποίηση, τη λαογραφία, το θέατρο, τη νουάρ λογοτεχνία, την αστυνομική λογοτεχνία, τα παραμύθια, την παιδική λογοτεχνία, την κοινωνική λογοτεχνία, τη μεταφυσική και για όλες τις σύγχρονες τάσης της λογοτεχνίας.
Η λογοτεχνία επιστρέφει στην Ελλάδα, οι συγγραφείς επιστρέφουν στο προσκήνιο.


2410-236110
universepaths@yahoo.com
http://www.universepaths.com/
http://universe-pathways.blogspot.com/

http://www.universepaths.com/bivliopoleio
Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές

https://www.facebook.com/groups/universe.pathways
https://www.facebook.com/autoekdosi
https://www.facebook.com/Logotexnikes.Lesxes.Tou.Fantastikou
https://www.facebook.com/UniversePathwaysMagazine
https://www.facebook.com/LarryNivenAwardsGr