Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Κοζάνη - Όψεις του Φανταστικού 2017


Κοζάνη - Όψεις του Φανταστικού 2017
Gallery - Κοζάνη 29 Ιανουαρίου 2017


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας στην Κοζάνη για την παρουσία τους στην εκδήλωση Όψεις του Φανταστικού που διοργανώθηκαν στην Κοζάνη στις 29 Ιανουαρίου. 
Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώσαμε Όψεις του Φανταστικού στην Κοζάνη και χωρίς αμφιβολία θα επιστρέψουμε και άλλες φορές γιατί το κλίμα ήταν πολύ ζεστό. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας και τους φίλους της λογοτεχνίας και της λογοτεχνίας του φανταστικού από την Κοζάνη, για τη συμμετοχή τους στις Όψεις του Φανταστικού στην Κοζάνη καθώς γέμισαν από την πρώτη στιγμή το Gallery. Σας ευχαριστούμε όλους για τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε! 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη Ρέα Καλογερογιάννη, που ήταν η καρδιά της εκδήλωσης, τη Σοφία Ζαρκαλή, που ήρθε από την Αθήνα για να μιλήσει, την Κοραλί Μπαρμπέν και όλους τους συγγραφείς από τις ανθολογίες Θρύλοι του Σύμπαντος που δεν μπόρεσαν να έρθουν στις παρουσιάσεις αλλά οι παρόντες συγγραφείς τους αντιπροσώπευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον υπεύθυνο του Gallery για την παραχώρηση της αίθουσας, όλους τους ανθρώπους του Gallery για την βοήθεια τους στην οργάνωση της εκδήλωσης, όλους τους φίλους που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, όλους τους συγγραφείς των εκδόσεων που έχουν συνεισφέρει με τον δικό τους τρόπο ο καθένας στην επιτυχία των Όψεων του Φανταστικού σε κάθε πόλη, όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην Κοζάνη και όσους έχουμε πιθανός ξεχάσει να ευχαριστήσουμε. 
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη. 
Όλοι μαζί κάναμε τις Όψεις του Φανταστικού το ένα και μοναδικό μεγάλο πανελλαδικό φεστιβάλ για τη
λογοτεχνία του φανταστικού και θα συνεχίσουμε πόλη με πόλη στην Ελλάδα και στην Κύπρο φέρνοντας παντού τους συγγραφείς και τα βιβλία μας και αγκαλιάζοντας τον κόσμο της κάθε πόλης!
Σας ευχαριστούμε όλους, μαζί κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα!
Σας περιμένουμε στην Λάρισα, όπου θα συνεχίσουμε τις Όψεις του Φανταστικού το ίδιο δυναμικά!
Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!
Ελάτε και εσείς στην μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!