Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Καλαμάτα - Όψεις του Φανταστικού 2017

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας στην Καλαμάτα για τη μεγαλειώδη εκδήλωση στις Όψεις του Φανταστικού που διοργανώθηκαν στην Καλαμάτα στις 14 Ιανουαρίου. 
Ο χώρος της εκδήλωσης, όπου έγιναν οι Όψεις του Φανταστικού, ήταν ασφυκτικά γεμάτος από τις 5.30 η ώρα και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε! 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ελένη Ρήγα, που ήρθε από την Σπάρτη για να μιλήσει, τον Γιώργο Μπιλικά, την Σοφία Ζαρκαλή και τον Γιάννη Καμπουρόπουλο, που ήρθαν από την Αθήνα για να μιλήσουν, τους Κωνσταντίνο Συρράκο, Ανδρέα Καπανδρέου, Ηρώ Στεφάνου και Κρητικό Σαράντη, που δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγο αποστάσεως αλλά έγιναν οι παρουσιάσεις των βιβλίων τους σε συνεννόηση μαζί τους, τον Γιάννη Παπαθανασίου που ήρθε από την Αθήνα για να μιλήσει, την Ιφιγένεια Κυργιώ και τον Χάρη Λιάνο, που μίλησαν για τα βιβλία τους και στήριξαν την εκδήλωση με κάθε τρόπο, τον Αργύρη για την πολύτιμη βοήθεια του, τους ανθρώπους του Bodega, για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλα τα επίπεδα, όλους τους συγγραφείς των εκδόσεων που έχουν συνεισφέρει με τον δικό τους τρόπο ο καθένας στην επιτυχία των Όψεων του Φανταστικού σε κάθε πόλη, όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην Καλαμάτα και όσους έχουμε πιθανός ξεχάσει να ευχαριστήσουμε. 
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη. 
Όλοι μαζί κάναμε τις Όψεις του Φανταστικού το ένα και μοναδικό μεγάλο πανελλαδικό φεστιβάλ για τη
λογοτεχνία του φανταστικού και θα συνεχίσουμε πόλη με πόλη στην Ελλάδα και στην Κύπρο φέρνοντας παντού τους συγγραφείς και τα βιβλία μας και αγκαλιάζοντας τον κόσμο της κάθε πόλης!
Σας ευχαριστούμε όλους, μαζί κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στην Αμφιλοχία, όπου θα συνεχίσουμε τις Όψεις του Φανταστικού το ίδιο δυναμικά!

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!
Ελάτε και εσείς στην μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!