Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Όψεις του Φανταστικού 2016 – Περιστέρι, 13 Ιουλίου Ειδική εκδήλωση για το βιβλίο «Το σεργιάνι του Αερικού» της Αναστασίας Νεραϊδόνη

Όψεις του Φανταστικού 2016 – Περιστέρι, 13 Ιουλίου
Ειδική εκδήλωση για το βιβλίο «Το σεργιάνι του Αερικού» της Αναστασίας Νεραϊδόνη


Οι εκδηλώσεις ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ
στο Περιστέρι θα διοργανωθούν
την Τετάρτη 13 Ιουλίου από τις 19.30 το απόγευμα
στο Cup Cafe-Bar, Αιμιλίου Βεάκη 52,
πλησίον Μετρό Περιστερίου.


Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας.
Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!
Ελάτε και εσείς στην μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!






Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Όψεις του Φανταστικού!
Η γιορτή της Λογοτεχνίας του Φανταστικού που έγινε θεσμός!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 

19.30
«Το σεργιάνι του Αερικού» της Αναστασίας Νεραϊδόνη
Η Αναστασία Νεραϊδόνη θα αφηγηθεί αποσπάσματα απ’ το βιβλίο και θα μιλήσει για τη συγγραφή του.
Θα παρευρίσκεται και η Νεφέλη Εκάτη Κατσαρού με τα πρωτότυπα σχέδια απ’ την εικονογράφηση του βιβλίου και μαζί με την αγορά κάθε βιβλίου θα δίνονται αυτοκόλλητα με σχέδια από το βιβλίο.


Τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές είχαμε πάρει την απόφαση να τις ιδρύσουμε έχοντας στο μυαλό μας ένα και μοναδικό πράγμα. Θέλαμε να ιδρύσουμε έναν εκδοτικό από συγγραφείς για συγγραφείς. Είχαμε ζήσει όλοι μας τη γνωστή κατάσταση στην Ελλάδα, όπου για να μπορέσεις να κάνεις έστω και το παραμικρό, να εκδώσεις έστω και ένα μικρό κείμενο, έπρεπε να ξέρεις κάποιον, να ήσουν κάπου μέλος σε κάποια ομάδα και γενικά να είχες κάποιον από πίσω σου. 
Πιστέψαμε και πιστεύουμε στις δυνατότητες των Ελλήνων συγγραφέων και ειδικότερα των νέων Ελλήνων συγγραφέων του φανταστικού και θελήσαμε να τους δώσουμε ένα ανοιχτό βήμα ώστε να κάνουμε όλοι μαζί το μεγάλο βήμα για την αναγέννηση της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Μετά από 11 χρόνια έχοντας κάνει μια μεγάλη πορεία και έχοντας περάσει μέσα από την φωτιά και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην σημερινή Ελλάδα, νιώθουμε δικαιωμένοι καθώς έχουμε εκδώσει πάνω από 200 Έλληνες συγγραφείς πλέον και συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά!
Παράλληλα αρχίσαμε από το 2011 να διοργανώνουμε τις εκδηλώσεις Όψεις του Φανταστικού θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικό θεσμό για την λογοτεχνία του φανταστικού. Έναν θεσμό που σε συνδυασμό, με τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven,» τις «Λογοτεχνικές Λέσχες για την Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές», τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού «Θρύλοι του Σύμπαντος» και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές,» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις δομές και τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο σας περιμένουμε όλους στις 13 Ιουλίου στο Περιστέρι να γιορτάσουμε όλοι μαζί για ακόμα μια φορά στο μεγαλύτερο φεστιβάλ για τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα! 

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,

universe-pathways.blogspot.com
www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/
grammenou.wix.com/universepaths
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com