Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Όψεις του Φανταστικού στην Αθήνα στο Bullet Club

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους των Συμπαντικών Διαδρομών, τους φίλους της Λογοτεχνίας του φανταστικού και τους φίλους της λογοτεχνίας που μας τίμησαν για άλλη μια φορά μαζικά με την παρουσία τους στις Όψεις του Φανταστικού στην Αθήνα, μια εκδήλωση που έγινε θεσμός πλέον από την αγάπη του κόσμου!



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τον Δημήτρη και όλους τους ανθρώπους του bullet cafe club για όλη την υποστήριξη που μας παρέχουν κάθε φορά. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες συγγραφείς των εκδόσεων που ήρθαν κυριολεκτικά από όλη την Ευρώπη για να συμμετέχουν στις Όψεις. Θα θέλαμε να κάνουμε ειδική αναφορά στην Κίρα Καρνέζη, που ήρθε από την Αγγλία για μία ημέρα ειδικά για την εκδήλωση, τον Χάρη Λιανό, που ήρθε από την Καλαμάτα, την Ματίνα Μαντά, που ήρθε από το Ναύπλιο, τον Γιώργο Περισανίδη που ήρθε από την Πάτρα, την Άννα Μετσάνη, που ήρθε από την Λάρισα, τους Ρία Σπανού, Γιώργο Μακρή, Μαρία Δανιήλ, που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη, τον Δημήτρη Σπυρίδωνος, που ήρθε από τα Γιάννενα, την Ρέα Καλογερογιάννη, που ήρθε από την Χαλκιδική, τον Μιχάλη Νικολάου, που ήρθε από την Κύπρο, τον Λευτέρη Σαρρή, για την έκθεση μοντελισμού, τα παιδιά από την Κοινότητα Greece Under Darkness, Κολλάρο Ματθαίο - Νικόλαο και Μοραΐτη Κωνσταντίνο, που συμμετείχαν δυναμικά και τις δύο ημέρες [thanks! παιδιά], το Κενό Δίκτυο, για την πάντοτε ταραχώδη συμμετοχή! [thanks παιδιά] και όλους τους δεκάδες συγγραφείς που συμμετείχαν από όλες τις περιοχές της Αττικής! 
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους σκηνοθέτες που μας παραχώρησαν τις ταινίες τους για να τις παίξουμε στο Seeds of Time. 
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης όσους έχουμε ίσως ξεχάσει σε αυτή την σύντομη αναφορά, αλλά πάνω από όλα σε όλους εσάς που μας τιμήσατε για μια ακόμα φορά με την παρουσία σας!
Και θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους πάνω από 40 χορηγούς επικοινωνίας που στήριξαν τις Όψεις του Φανταστικού και βοήθησαν στην προώθηση και στην στήριξη τις εκδήλωσης και κυρίως εκείνους που μας στήριξαν με την προσωπική τους παρουσία στις Όψεις!
Επίσης την Athens Voice και την Καθημερινή που βοήθησαν με τις δημοσιεύσεις τους στην προώθηση των Όψεων του Φανταστικού!

Οι Όψεις του Φανταστικού θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες στην βόρεια Ελλάδα και θα επιστρέψουν πιο δυναμικά από ποτέ στις αρχές Μαΐου στην Αθήνα!


Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές!
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με έργα και πράξεις!

Η Ομάδα των Συμπαντικών Διαδρομών