Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση των συγγραφέων που θα συμμετέχουν στην συλλογική συγγραφή του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας/post apocalyptic: «Τα χρονικά της καταραμένης γης: Η πτώση της ανθρωπότητας»

Ανακοίνωση των συγγραφέων που θα συμμετέχουν στην συλλογική συγγραφή του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας/post apocalyptic:
«Τα χρονικά της καταραμένης γης: Η πτώση της ανθρωπότητας»


Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο στάδιο που θα οδηγήσει στην συλλογική συγγραφή του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας/post apocalyptic: «Τα χρονικά της καταραμένης γης: Η πτώση της ανθρωπότητας». Από το πολλά και πάρα πολύ καλά κείμενα που μας έστειλαν σαν δείγματα γραφής για το βιβλίο επιλέξαμε σαν πρώτο βήμα τους παρακάτω 14 συγγραφείς. Οι 12 θα συμμετέχουν κανονικά στην συγγραφή του βιβλίου και οι 2 θα είναι επιλαχόντες, γιατί καθώς αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί, και μπορεί κάποιος συγγραφέας να έχει κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια, θέλουμε σίγουρα να υπάρχουν συγγραφείς που θα ολοκληρώσουν το βιβλίο, εφόσον βέβαια θελήσουν και οι ίδιοι να είναι επιλαχόντες. Σαν επιλαχόντες 
Θα ενημερώνονται για όλα τα στάδια της συγγραφής για να έχουν επαφή με το βιβλίο και για τις διαδικασίες. Μακάρι να μπορούσαμε να επιλέξουμε περισσότερους αλλά θα υπήρχαν προβλήματα συνοχής της ομάδας σε αυτό το στάδιο. Σε κάποιο από τα επόμενα βιβλία θα το δοκιμάσουμε.




Η διαδικασία από εδώ και εμπρός.
Την Δευτέρα στα πλαίσια της Λογοτεχνικής Λέσχης για την λογοτεχνία του φανταστικού των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές στην Αθήνα που θα γίνει την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, 8:00 με 10:30 η ώρα το βράδυ, στο Gelato, Κοραή 4, στάση μετρό Πανεπιστημίου, έξοδο από την μεριά της Κοραή, η τελευταία καφετέρια μέσα στην στοά, θα γίνει συνάντηση των συγγραφέων που είναι από την Αθήνα, όσοι θέλουν να έρθουν, ενώ με όσους είναι εκτός Αθήνας θα γίνουν επαφές με email.
Μετά τις πρώτες επαφές και τις ανταλλαγές απόψεων ανάμεσα στους συγγραφείς και την πρώτη γνωριμία τους, όπου είναι αυτό εφικτό, την Παρασκευή 11 του μήνα θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα όπως θα έχουν αποφασιστεί. 

Τα ονόματα των συγγραφέων

1. Γιώργος Κωστόπουλος
2. Μανώλης Φραγκούλης
3. Βαγγέλης Σαραντόπουλος
4. Κίρα Καρνέζη
5. Κωνσταντίνος Ζαφείρκος
6. Αναστασία Γάρδα
7. Κατερίνα Βολικού
8. Αντώνης Μηλιαράς
9. Ασημίνα Μακρή
10. Χαρίκλεια Σταθοπούλου
11. Μάνος Κουνουγάκης
12. Ανδρέας Ζαρμακούπης 

Επιλαχόντες
1. Θανάσης Σταυρόπουλος
2. Κωνσταντίνος Πάτρας

Η Ομάδα των Συμπαντικών Διαδρομών