Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015 Μαραθώνας - Ειδική εκδήλωση για τα βιβλία της Ειρήνης Φράγκου

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015
Ειδική εκδήλωση για τα βιβλία της Ειρήνης Φράγκου 

Facebook event

Οι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ανακοινώνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Όψεις του Φανταστικού 2015». Τις Όψεις του Φανταστικού αρχίσαμε να τις διοργανώνουμε από το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικό θεσμό για τη λογοτεχνία του φανταστικού, την τέχνη του φανταστικού και ευρύτερα για τη λογοτεχνία και την τέχνη. Έναν θεσμό που σε συνδυασμό, με τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven,» τις «Λογοτεχνικές Λέσχες για τη Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές», τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού «Θρύλοι του Σύμπαντος» και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές,» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις δομές και τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ευρύτερα όλων των νέων δυναμικών ρευμάτων στην Λογοτεχνία. 
Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που κάναμε τόσες πολλές εκδηλώσεις σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και αρκετές σε συνεχόμενες ημερομηνίες και η μαζική συμμετοχή και η πρωτοφανής επιτυχία τους μας δίνει το θάρρος και το κουράγιο να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια που αρχίσαμε πριν από εννέα χρόνια. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους των εκδόσεων και της λογοτεχνίας του φανταστικού που έδωσαν τον βροντερό και ενθουσιώδη παρόν στις εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις. 
Μα πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν σε όλες τις πόλεις για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις. 
Και φέτος οι εκδηλώσεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου και οι επιμέρους εκδηλώσεις θα είναι επικεντρωμένες σε διαφορετικά κεντρικά θέματα. 

Η εκδήλωση ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015
στο Μαραθώνα θα διοργανωθεί
το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου από τις 6 το απόγευμα
στo Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου 
Λεωφόρος Μαραθώνος και 25ης Μαρτίου 19007, Μαραθώνας τηλ. 22940 67617, email mouseio@marathon.gr


ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ 
ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!





Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία που θα παρουσιαστούν καθώς επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας. 

Πρόγραμμα της εκδήλωσης: 

Όψεις του Φανταστικού! 
Η γιορτή της Λογοτεχνίας του Φανταστικού που έγινε θεσμός!
Σας περιμένουμε φέτος με πλούσιες συζητήσεις, πλούσια δώρα και πολλές παρουσιάσεις βιβλίων!

18:00- 18:20 
Αναφορά στο συγγραφικό έργο της Ειρήνης Φράγκου. 
Θα μιλήσουν για το έργο της φίλοι συγγραφείς και δημοσιογράφοι. 

18:30 - 18:50 
Παρουσίαση του βιβλίου «Άλφα όπως Αθανασία» της Ειρήνης Φράγκου 

19:00 – 19:20 
Παρουσίαση του βιβλίου «Έψιλον όπως Εμμονή» της Ειρήνης Φράγκου 

19:30 – 20:00 
Παρουσίαση του βιβλίου «Κυνηγώντας τον ήλιο» της Ειρήνης Φράγκου 




ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
universe-pathways.gr
universe-pathways.blogspot.gr 
universepaths@yahoo.com
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 
Τηλ:2410-236110