Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Κυκλοφορεί σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία «Αποκτήνωση» Του Ρωμανού Τερζή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφορεί σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία
 «Αποκτήνωση» Του Ρωμανού Τερζή



Κατηγορία: Λογοτεχνία του φανταστικού
Σελίδες: 164
Τιμή: 11,50 ευρώ
ISBN: 978-618-5002-46-6




Ο Άελντεθ είναι ο στρατηγός του τάγματος της φώτισης στην απολυταρχική θεοκρατία της Χεβένια, ένας πολεμιστής δέσμιος των καθηκόντων του που υποφέρει από το τέλος της σχέσης του με την Αλίσια.
Όταν ο μυστηριώδης χαρακτήρας του Οάννες μπει στη ζωή του, όλα θα αλλάξουν : θα γίνει μέρος ενός βίαιου ψυχολογικού σχεδίου υπό το φόβο μιας αόρατης απειλής που θα ανατρέψει τον κόσμο του όπως τον ήξερε.
Το παιχνίδι αρχίζει - μόνο οι δυνατοί θα επιβιώσουν.

Οι άνθρωποι του τάγματος επιτέλους τον είχαν βρει, όμως ο Άελντεθ δεν είχε την πρόθεση να μοιραστεί με κάποιον όσα είχαν συμβεί, και σκόπευε να κρατήσει την συζήτηση του με τον Οάννες για τον εαυτό του.
Ο Οάννες απλώς χαμογελούσε καθώς έβλεπε τον άντρα απέναντί του να αποφασίζει σιωπηλά όχι μόνο να τον αφήσει να φύγει, αλλά και να πει ψέματα.
Αναγκαία ψέματα.
«Τέλος χρόνου», είπε ο Οάννες, και πήδηξε από το παράθυρο.

Ο Ρωμανός Τερζής είναι απόφοιτος του τμήματος γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του εθνικού και καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται με την μετάφραση, είναι συντάκτης στο περιοδικό Ήχος – Εικόνα και ραδιοφωνικός παραγωγός στον rockmachine.gr.
Η «Αποκτήνωση» γράφτηκε στην Αθήνα, στην Σαντορίνη, στο Ρέθυμνο, στην Λυών και στην Γενεύη κάπου ανάμεσα σε προβολές ταινιών του Tarantino, αναγνώσεις Frank Herbert, ακροάσεις hard rock και heavy metal δίσκων σε ανθυγιεινές ποσότητες και συνεδρίες φιλοσοφικού role-playing, κατά την διετία 2010 – 2012.





Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε όλους τους συγγραφείς!!!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com