Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Αθήνα, Bat City, 5 Απριλίου - ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2014

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2014

Οι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ανακοινώνουν την διοργάνωση των εκδηλώσεων «Όψεις του Φανταστικού 2014». Οι εκδηλώσεις θα έχουν σαν κεντρικό σημείο αναφοράς την λογοτεχνία του φανταστικού αλλά θα έχουν και αναφορές σε διαφορετικές μορφές έκφρασης του φανταστικού, από την μουσική, την λαογραφία μέχρι και τον κινηματογράφο. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν κατά την διάρκεια όλου του χρόνου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου και οι επιμέρους εκδηλώσεις θα είναι επικεντρωμένες σε διαφορετικά κεντρικά θέματα. 

Οι εκδηλώσεις ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2014
στην Αθήνα θα διοργανωθούν
τo Σάββατο 5 Απριλίου, από τις 5 το απόγευμα,
στo Bat City, Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
τηλ. 210-6401666

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ 
ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!!!!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία που θα παρουσιαστούν καθώς επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας. 



Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει η απονομή των Βραβείων Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven 2013, παρουσιάσεις των καινούργιων ανθολογιών μας, των καινούργιων βιβλίων μας, παρουσιάσεις βιβλίων, θεματικές παρουσιάσεις, πολλά event και εκπλήξεις και όλα αυτά με την παρουσία δεκάδων συγγραφέων του εκδοτικού που θα είναι στην εκδήλωση για να μιλήσουν μαζί σας!
Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα!





Περιμένουμε όλους τους φίλους της λογοτεχνίας του φανταστικού στην εκδήλωση!
Μαζί αναγεννούμε την λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα!.