Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ειδικός διαγωνισμός συγγραφής φανταστικού διηγήματος στα Ελληνικά και στα Αγγλικά


Οι Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Βραβείων Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven, όπως είχαν ανακοινώσει θα εκδώσουν ένα ειδικό τεύχος του περιοδικού αφιερωμένο στα Βραβεία. Παράλληλα βάση της αρχικής ανακοίνωσης των Βραβείων, ότι ένας από τους στόχους των Βραβείων είναι και η προώθηση της Ελληνικής λογοτεχνίας του Φανταστικού στο εξωτερικό, κάτι που είναι πάγιος στόχος των Εκδόσεων, για αυτό εκδώσαμε μέχρι σήμερα και 5 τεύχη της αγγλόφωνης έκδοσης του περιοδικού μας, τ
ου UNIVERSE PATHWAYS, θα εκδώσουμε και ένα ειδικό τεύχος της αγγλόφωνης έκδοσης του περιοδικού που θα έχει ευρύτερο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε σύγκριση με τα πρώτα πέντε τεύχη.
Για αυτά τα δύο περιοδικά (το ειδικό τεύχος του περιοδικού ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ για τα Βραβεία Larry Niven και την ειδική έκδοση του UNIVERSE PATHWAYS, της αγγλόφωνης έκδοσης του περιοδικού μας) προκηρύσσουμε τον Ειδικό διαγωνισμό συγγραφής φανταστικού διηγήματος στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Θα επιλεγούν 10 διηγήματα, μέχρι 1.000 λέξεις το καθένα και επιπλέον 3 άρθρα μέχρι 1.500 λέξεις, που να αναφέρονται στον Larry Niven και στο έργο του.
Όλα τα διηγήματα πρέπει να είναι καθαρά στον χώρο του φανταστικού (επιστημονική φαντασία, ηρωική φαντασία, τρόμος). Αν δεν έχουν στοιχεία του φανταστικού δεν θα αξιολογηθούν.

Τα διηγήματα και τα άρθρα θα δημοσιευτούν στο περιοδικό ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.

ΌΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ UNIVERSE PATHWAYS, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: Μέχρι 22 Οκτωβρίου

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Μέχρι 1.000 λέξεις

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Μέσω email στην παρακάτω διεύθυνση
universepaths@yahoo.com


ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ: Το UNIVERSE PATHWAYS θα πουλιέται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα, στο internet και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης εκτός Ελλάδας.


Την επιλογή θα την κάνουμε όπως συνήθως κρίνοντας μόνο την αξία του κειμένου και τίποτα άλλο γιατί η μόνη πρόθεση μας είναι να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους Έλληνες συγγραφείς του φανταστικού χωρίς να έχει σημασία άμα τους γνωρίζουμε ή όχι. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία επικοινωνήστε με το email του περιοδικού.

ΜΑΖΙ ΑΝΑΓΕΝΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ
Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ!!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.