Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Προ-παραγγελία για το βιβλίο «Πρόσωπο με πρόσωπο» του Κωνσταντίνου Β. Λιάπτσιου


Θέλουμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς φίλους μας ότι μέχρι την ημέρα που θα ανακοινωθεί επίσημα ότι κυκλοφορεί το βιβλίο στα βιβλιοπωλεία μπορούν να κάνουν προ-παραγγελία το βιβλίο σε ειδική τιμή προσφοράς.
Η τιμή πώλησης του βιβλίου στα βιβλιοπωλεία θα είναι 12 ευρώ.
Μπορείτε να το κάνετε προ-παραγγελία στην ειδική φοβερή τιμή προσφοράς των 9 ευρώ.
Οι φίλοι από την Θεσσαλονίκη και την Λάρισα θα μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία χωρίς έξτρα ταχυδρομικά έξοδα από κατάστημα της πόλης που θα ανακοινωθεί. Άμα θελήσουν να τους ταχυδρομηθεί θα χρεωθούν τα ταχυδρομικά έξοδα και τα έξοδα αντικαταβολής.
Οι φίλοι από την υπόλοιπη Ελλάδα μπορούν να το παραλάβουν ταχυδρομικά με χρέωση των ταχυδρομικών εξόδων και εξόδων αντικαταβολής.
Στην περίπτωση που ζείτε Θεσσαλονίκη ή Λάρισα  ή στην υπόλοιπη Ελλάδα και παραγγείλετε μαζί τουλάχιστον ένα ακόμα βιβλίο των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές τα ταχυδρομικά έξοδα είναι δωρεάν.

Θα θέλαμε να  τονίσουμε πάλι ότι όλα αυτά είναι προσφορά προ-πώλησης. Μόλις κυκλοφορήσει επίσημα το βιβλίο θα πουλιέται κανονικά στα βιβλιοπωλεία στην τιμή των 12 ευρώ.

Παραγγείλετε σήμερα ένα μοναδικό βιβλίο στοχαστικού τρόμου για την  Ελλάδα. Θα σας κρατήσει μέχρι την τελευταία σελίδα!!!

Για προ-παραγγελία στείλτε email στο universepaths@yahoo.com ή πάρτε τηλέφωνο στο 2410-236110