Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αυτοέκδοση για συγγραφείς - Βελτιώσεις


Από σήμερα θέτουμε σε ισχύ τις παρακάτω βελτιώσεις - αλλαγές  ώστε να έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στην υλοποίηση της αυτοέκδοσης του βιβλίου σας.

- Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις επιθυμίες σας και να τις εκπληρώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από σήμερα όλες οι νέες αποστολές βιβλίων στις Συμπαντικές Διαδρομές για αξιολόγηση και αυτοέκδοση θα παίρνουν έναν αριθμό μητρώου. Με τον αριθμό μητρώου θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή και βάση του αριθμού να μας ζητάτε να σας ενημερώσουμε σε ποιο ποσοστό υλοποίησης βρίσκεται την δεδομένη στιγμή το βιβλίο σας, ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται εκείνη την στιγμή.

- Η ακόμα περισσότερο εμπλουτισμένη ομάδα συνεργατών μας αναλαμβάνει από την στιγμή που θα στείλετε το κείμενο σας να το έχει μελετήσει μέσα σε 3 ημέρες και να σας δώσει συγκεκριμένη απάντηση για το επίπεδο της γραφής σας και για το αν το βιβλίο σας κρίνετε κατάλληλο για έκδοση.

- Κατανοώντας τα τραγικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας κάναμε ειδική συμφωνία με το συνεργαζόμενο τυπογραφείο μας για να παρέχουμε στους συγγραφείς που επιθυμούν να κάνουν αυτοέκδοση, για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο τους, τις χαμηλότερες δυνατών τιμές εκτύπωσης που γίνεται κάτω από αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες.



Οι εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ είναι ο πιστός συνεργάτης που θα στέκεται πάντοτε δίπλα σας.
Αναλαμβάνουμε το ΠΡΙΝ, κάνοντας επιμέλεια στο κείμενο, διόρθωση στο κείμενο, εξώφυλλο, γραφικά για το εσωτερικό του κειμένου, σελιδοποίηση και συμβουλεύοντας σας για την καλύτερη δυνατόν επιλογή των τεχνικών στοιχείων που πρέπει να έχει το βιβλίο για να τυπωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα (τι μέγεθος, πόσα αντίτυπα, τι είδος χαρτιού, τι είδος βιβλιοδεσίας, τι χρώμα, τι είδους εκτύπωση).
Αναλαμβάνουμε το ΤΩΡΑ, αναλαμβάνοντας την εκτύπωση και επιβλέποντας όλα τα στάδια της ώστε να βγει όσο πιο άψογη γίνεται.
Αναλαμβάνουμε το ΜΕΤΑ, κάνοντας διανομή στα βιβλιοπωλεία, διαφήμιση στα μέσα μας και στα ανάλογα μέσα, για κάθε βιβλίο, και οργανώνοντας μαζί σας παρουσιάσεις για το βιβλίο σε όσες πόλεις είναι δυνατόν να γίνουν.
Δεν σας εγκαταλείπουμε ποτέ μόνους σας, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια για το βιβλίο γιατί έχουμε μόνο ένα σκοπό. Ένα επιτυχημένο βιβλίο!


Επικοινωνήστε ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας
για περισσότερες πληροφορίες.
Στείλτε μας ΣΗΜΕΡΑ το βιβλίο σας
 για να σας κάνουμε προσφορά.
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ
 ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ


2410-236110
universepaths@yahoo.com
http://universe-pathways.gr/
http://universe-pathways.blogspot.com/