Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Διαγωνισμός «Σκοτεινά Μονοπάτια»

Για να σας προσφέρουμε όσα το δυνατόν περισσότερα θα αρχίσουμε μια σειρά on-line διαγωνισμών στο blog που θα δίνουμε στους νικητές βιβλία που μας έχουν προσφέρει για αυτόν τον σκοπό.
Σαν δεύτερο βιβλίο έχουμε να σας προσφέρουμε ένα αντίτυπο από τα «Σκοτεινά Μονοπάτια» της Χρύσας Μπαχά.

Οι κανόνες είναι απλοί.
Πρέπει να στείλετε ένα email στο universepaths@yahoo.com μέχρι της 26 Φεβρουαρίου.
Τίτλος του email πρέπει να είναι "Σκοτεινά Μοναπάτια - Blog"
Στο email πρέπει να περιέχονται τα πραγματικά σας στοιχεία. Όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας, αλλιώς το μήνυμα θα σβηστεί.
Δεν επιτρέπονται πολλαπλές συμμετοχές από το ίδιο άτομο.
Στις 26 Φεβρουαρίου θα κάνουμε κλήρωση και θα ανακοινωθεί στο blog το όνομα του νικητή και η πόλη στην οποία κατοικεί.
Καλή τύχη σε όλους.



Σκοτεινά μονοπάτια 


Χρύσα Μπαχά





Ένα απόκοσμο μικρό βιβλιοπωλείο, μια παράξενη μαύρη γάτα, ένα καταραμένο μενταγιόν, ένας απελπισμένος αυτόχειρας, αλλόκοτες μελλοντικές κοινωνίες, αντικείμενα με εφιαλτικές ιδιότητες, πλάσματα που ξεπήδησαν από κόσμους πέραν της λογικής, και αινιγματικές φυσιογνωμίες πάνω από τις οποίες η παράνοια απλώνει ύπουλα τα φασματικά φτερά της...

Ισορροπώντας στα όρια των σύγχρονων ταινιών τρόμου και της ατμόσφαιρας έργων του Λάβκραφτ και του Μάχεν, έντεκα διηγήματα ξετυλίγουν το μυστηριώδες νήμα τους, δελεάζοντάς μας σε μια επίφοβη περιήγηση στις παράδοξες ζώνες μιας μακάβριας φαντασίας, εκεί όπου οι ανορθόδοξες, σκοτεινές δυνάμεις σκιάζουν και καταποντίζουν κάθε ελπίδα κυριαρχίας του "καλού", και όπου οι πιο ανομολόγητοι φόβοι παίρνουν μορφή μέσα από κλασικά σύμβολα του τρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.