Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Νέα των εκδόσεων για τον Απρίλιο του 2009

Νέες κυκλοφορίες

· Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα ηρωικής φαντασίας, «Δύναμη και τιμή», της Ανθίππης Φιαμού.
· Κυκλοφόρησε ειδική έκδοση του περιοδικού. Κάθε τεύχος περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ γνωστή DVD ταινία. Μερικές από τις ταινίες που μπορείτε να βρείτε. Superman, Minority Report, Εισβολή (Νικόλ Κίντμαν), Σχέδιο Πτήσης, Death Proof και πολλές άλλες. Ζητήστε το σήμερα στα βιβλιοπωλεία!!!

Προσεχείς κυκλοφορίες

· Ετοιμάζετε το 13ο τεύχος του περιοδικού.
· Τον Οκτώβριο του 2009 θα κυκλοφορήσουν: «Πέρα από τη Γη των Θεών» του Αντώνη Πάσχου.

Εκδηλώσεις

· Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, 7 η ώρα το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο 9 Ρίχτερ, στην Λάρισα, θα γίνει παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου της Ανθίππης Φιαμού, «Δύναμη και Τιμή.»


Κυκλοφορούν

· Στις 29 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το βιβλίο γοτθικής λογοτεχνίας «Το βιβλίο των Νεκρών Ο Όγδοος Ορίζοντας», της Μαρίας Ροδοπούλου από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές. Θα το βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.
· Κυκλοφορεί η Ανθολογία Ελληνικού Φανταστικού Διηγήματος «Θρύλοι του Σύμπαντος» με 38 διηγήματα φαντασίας από νέους Έλληνες συγγραφείς του φανταστικού. Η ανθολογία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και θα την βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.
· Κυκλοφορεί η συλλογή φανταστικών διηγημάτων «Μέσα απ’ το Γυαλί» της Ευθυμίας Ε. Δεσποτάκη. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές και θα το βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.
· Κυκλοφορούν το 1, 2, 3, 4 και το 5 τεύχος της αγγλικής έκδοσης του περιοδικού μας. http://www.lulu.com/universe_pathways

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.