Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ευχαριστίες και φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις Όψεις του Φανταστικού στην Αθήνα την Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ευχαριστίες και φωτογραφικό ρεπορτάζ από το
 Λογοτεχνικό φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού
που διοργανώθηκε στο Rockwood στην Αθήνα 
την Κυριακή 26 Μαΐου 2024




Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις πολλές εκατοντάδες φίλους που περνούσαν συνέχεια από τις 2 το μεσημέρι από τον χώρο του φεστιβάλ και τους πάνω από πενήντα  συγγραφείς που προσήλθαν για να παρουσιάσουν τα βιβλία τους,  μια μαζική συμμετοχή και προσέλευση, που πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία! 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς που ήρθαν για το φεστιβάλ από κάθε μεριά της Ελλάδας και της Κύπρου: Από τη Λακωνία, τα Χανιά, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, τη Λευκωσία, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, τη Θάσο και τόσες άλλες πόλεις. 
Θέλουμε να σας ευχαριστούμε όλους για την πρωτοφανή σε μαζικότητα  προσέλευση από τις 2 το μεσημέρι. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πιστεύουν και στηρίζουν τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν οι Συμπαντικές Διαδρομές για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας και της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 
Σας ευχαριστούμε όλους!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο φεστιβάλ στο RockWood και μίλησαν για τα βιβλία τους και όλους όσους μίλησαν μαζί τους για τα βιβλία. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Σταμάτη Γιακουμή που μίλησε για το καινούργιο του βιβλίο, «Οι αιρέσεις του τρύπιου θεού, Γραφείο Μεταφυσικών υποθέσεων Νο11», και όλους τους φίλους που ανέβηκαν και μίλησαν μαζί του για το έργο του. 
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συγγραφείς που συμμετείχαν στην 4η Γιορτή παραμυθιού των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές και μίλησαν για τα βιβλία τους. 
Τους: Ελπίδα Σταυρινούδη, Φωτεινή Ένεζλη, Ιωάννα Τσαρπαλά, Μαίρη Πίσια, Ναταλία Δαδήλα, Ελένη Μανταδάκη, Ανδριανή Καλύβα, Ιωάννα Καλεμίδου, Δήμητρα Κολιαστάση, Βασιλική Κιτσαντώνη, Ηρώ Θεοδωροπούλου, Ξανθή Τσιάρα, Βάνα Πολίτη και την Αμαλία Τσιμπλή που μίλησε για κάποιες από τις συγγραφείς. 
Θέλουμε επίσης να ευχαριστούμε τους παρακάτω συγγραφείς που μίλησαν για τα βιβλία τους.
Τους: Ντίνο Τανίτη, Στέλλα Παπασαραφιανού, Βαγγέλη Αντωνάκη, Δημοσθένη Δημακόπουλο, Βααίλειο Πασιπουλαρίδη και την Αδαμαντία Μητροπούλου που μίλησε μαζί του, Βαγγέλη Μυλωνά, Ελένη Καραπέτρου, Βασίλη Καθάρειο, Άννα Σαριλάκη.
Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω συγγραφείς που μίλησαν για τα βιβλία τους. 
Λεωνίδα-Βασίλειο Μανιάτη, Χριστίνα Γεωργίου, Μάουρα Ρομπέσκου, Ανδρέα Ζαρμακούπη και τη Δήμητρα Καλυβά, που μίλησε μαζί του, Ήρα Καραδημητρίου, MrsPhantom, Στέλλα Μπελέση, Στυλιανό Βάσση, Κωνσταντίνο Ζαχαράκη, Σωκράτη Μπουζούκα, Αλεξάνδρα Τσιλιμπάρη, Βασιλική Δραγούνη, Ιωάννα Χατζηαντωνίου, Ισαβέλλα Πρίτσα, και τη Ζωή Πετρέα και τον Σάββα Τ. Αργύρη, που μίλησαν μαζί της, τον Dominique Caulker και τον Γιώργο Χριστοδούλου και όλους τους συγγραφείς που παραβρέθηκαν στην απονομή των Βραβείων Larry Niven 2023! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους παρακάτω συγγραφείς που ήρθαν από την Κύπρο ειδικά για να μιλήσουν για τα βιβλία τους. 
Τους: Μάριο Πλουσίου, Ανδρέα Καπανδρέου, Μαρίνα Σαβεριάδου. Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσπάθεια που καταβάλετε!
Ευχαριστούμε θερμά τη Στέλλα Μπελέση γιατί βοήθησε στη ροή του προγράμματος! 
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Rockwood για τη φιλοξενία τους και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση από διάφορες θέσεις. 
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην προβολή του φεστιβάλ και το κυριότερο τους εκατοντάδες φίλους που έρχονταν συνέχεια από τις δύο η ώρα το μεσημέρι. 
Σας ευχαριστούμε όλους! 
Το φεστιβάλ είστε όλοι εσείς και δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει χωρίς τη δικιά σας συμμετοχή και στήριξη!
Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να σας δούμε στις επόμενες εκδηλώσεις του φεστιβάλ!

Σας περιμένουμε  όλους στο πολύ μεγάλο φεστιβάλ που θα διοργανώσουμε στην Κύπρο το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου όπως επίσης και στα φεστιβάλ που θα διοργανώσουμε σε διάφορες άλλες πόλεις της Ελλάδας, για τις οποίες θα βγάλουμε σύντομα ανακοινώσεις! Θα σας ενημερώνουμε μέσα από τις σελίδες μας για κάθε καινούργιο φεστιβάλ που θα προγραμματίσουμε. 

Τα βιβλία που έγιναν πρώτη παρουσίαση στο φεστιβάλ μπορείτε να τα προμηθευτείτε άμεσα από το βιβλιοπωλείο μας, 
https://www.universepaths.com/bivliopoleio
να τα βρείτε στον χονδρέμπορο  μας στο κέντρο της Αθήνας, 
Αθήνα: Βιβλιοπωλείο ΠΑΡ ΗΜΙΝ, Τρικούπη Χαριλάου 11Α, Αθήνα, 10679
Τηλέφωνο: 2103802542
από τα βιβλιοπωλεία της Pargas στην Κύπρο
και να ζητήσετε να σας τα φέρουν σε κάθε βιβλιοπωλείο της Ελλάδας και της Κύπρου.