Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Γρεβενά Όψεις του Φανταστικού 2017


Γρεβενά Όψεις του Φανταστικού 2017
Δημόσια Βιβλιοθήκη Γρεβενών - 28 Ιανουαρίου 2017



Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας στα Γρεβενά για την πραγματικά μεγαλειώδη παρουσία τους στην εκδήλωση Όψεις του Φανταστικού που διοργανώθηκαν στα Γρεβενά στις 28 Ιανουαρίου. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από την πρώτη στιγμή! 
Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώσαμε Όψεις του Φανταστικού στα Γρεβενά και χωρίς αμφιβολία θα επιστρέψουμε και άλλες φορές γιατί το κλίμα ήταν πολύ ζεστό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας και τους φίλους της λογοτεχνίας και της λογοτεχνίας του φανταστικού από τα Γρεβενά, μα και από όλη τη δυτική Μακεδονία, για την μαζική συμμετοχή τους στις Όψεις του Φανταστικού στα Γρεβενά καθώς γέμισαν ασφυκτικά από την πρώτη στιγμή τον πρώτο όροφο της βιβλιοθήκης και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε! 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Γεράσιμο Μοσχονά και την Ισμήνη, που έκαναν την κεντρική οργάνωση της εκδήλωσης και χωρίς αυτούς δεν θα γίνονταν τίποτα, τον Γιώργο Μακρή, τον Χρήστο Κεσκίνη και την Μαρία Τριανταφύλλου, που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη για να μιλήσουν στην εκδήλωση, τους Κωνσταντίνο Συρράκο, Ανδρέα Καπανδρέου, Ηρώ Στεφάνου και Φαίη Ρέμπελου, που δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγο αποστάσεως αλλά έγιναν οι παρουσιάσεις των βιβλίων τους σε συνεννόηση μαζί τους, και όλους τους συγγραφείς από τις ανθολογίες Θρύλοι του Σύμπαντος, Κόκκινος Θάνατος, το Ξύπνημα και Δώσε κλώτσο να γυρίσει, που δεν μπόρεσαν να έρθουν στις παρουσιάσεις αλλά οι παρόντες συγγραφείς τους αντιπροσώπευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον υπεύθυνο της δημόσιας βιβλιοθήκης Γρεβενών για την παραχώρηση της αίθουσας, όλους τους ανθρώπους της βιβλιοθήκης για την βοήθεια τους στην οργάνωση της εκδήλωσης, όλους τους φίλους που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, όλους τους συγγραφείς των εκδόσεων που έχουν συνεισφέρει με τον δικό τους τρόπο ο καθένας στην επιτυχία των Όψεων του Φανταστικού σε κάθε πόλη, όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στα Γρεβενά και όσους έχουμε πιθανός ξεχάσει να ευχαριστήσουμε. 
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη. 
Όλοι μαζί κάναμε τις Όψεις του Φανταστικού το ένα και μοναδικό μεγάλο πανελλαδικό φεστιβάλ για τη
λογοτεχνία του φανταστικού και θα συνεχίσουμε πόλη με πόλη στην Ελλάδα και στην Κύπρο φέρνοντας παντού τους συγγραφείς και τα βιβλία μας και αγκαλιάζοντας τον κόσμο της κάθε πόλης!
Σας ευχαριστούμε όλους, μαζί κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα!
Σας περιμένουμε στην Λάρισα, όπου θα συνεχίσουμε τις Όψεις του Φανταστικού το ίδιο δυναμικά!
Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!
Ελάτε και εσείς στην μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!