Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Όνειρο» της Σοφίας Ζαρκαλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Όνειρο»
της Σοφίας Ζαρκαλή


Σελίδες: 368
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 13,5 ευρώ
Κατηγορία: Νεοελληνική λογοτεχνία, κοινωνικό, μεταφυσική





Ένα πνεύμα που περιφέρεται παγιδευμένο στην τέταρτη διάσταση, ο Πάρης, μια γάτα, ένα διαμέρισμα, μια πόρνη έτοιμη για όλα…
Ο Γιάννης, αυτοκτόνησε για να ξεφύγει από μια ζωή που είχε καταντήσει κόλαση. Όμως, αντί να ελευθερωθεί, περιφέρεται παγιδευμένος ανάμεσα στην τρίτη και την πέμπτη διάσταση, χωρίς ουσιαστικά να μπορεί να φύγει από το διαμέρισμα, όπου ο ίδιος αφαίρεσε τη ζωή του. 
Ο Πάρης, που μένει στο σπίτι του Γιάννη, δεν έχει ιδέα πως συγκατοικεί μ’ ένα φάντασμα. Ώσπου μια μέρα καταφθάνει στο κατώφλι του σπιτιού το Όνειρο, που δεν είναι άλλο από μια γάτα, απεσταλμένη του πνευματικού κόσμου. Έτσι, η γάτα, ο ένοικος και ο Γιάννης οδηγούνται με την βοήθεια του πνευματικού κόσμου σε μια διαδικασία λύτρωσης, εξιλέωσης και συγχώρεσης. 

«Με κυνηγούσαν οι ήρωες του βιβλίου,» αναφέρει η συγγραφέας, «μιλούσαν στο μυαλό μου». Έτσι προέκυψε το Όνειρο, ένα έργο που μιλάει για αδύναμους ήρωες, για αρνητικά συναισθήματα και όλα αυτά που τα καταδικάζομε θεωρώντας τα τον κατώτερο εαυτό μας. 
Η Σοφία Ζαρκαλή, καταγράφοντας ένα ταξίδι πρακτικής πνευματικότητας, μας δείχνει την ενδυνάμωση και γεφυρώνει το θείο με το γήινο, μέσα από ένα απλό και σοφό μυθιστόρημα. 




Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε όλους τους συγγραφείς!!!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com